Aşı
77 görüntüleme
E
Esra D. ..
12 Ocak 2026 17:55
Yarın 2 ay aşılarımızı yaptıracaz biraz tedirginim süreç nasıl geçiyor önerisi olan var mı
A
Azra
12 Ocak 2026 17:57
İçinizi rahat tutun ki güzel geçsin.. ben hiç bir problem yaşamadım sadece anne olarak aşılar yapılırken ağlayınca üzülüyoruz o kadar :) bizim sonrasında hafif ateşimiz oldu bir kez calpol ile geçti.
A
Ayşenur B. A.
12 Ocak 2026 17:59
Merhablar, her konuda olduğu gibi çocuktan çocuğa değişen, her çocuk özelinde ayrı ilerleyen bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Oğlum şuan 6 aylık herhangi bir etkisi olmadı ateş huysuzluk gibi. Takipte kalmak önemli tabi, kolaylıkla geçsin umarım süreciniz 😊
E
Esra D. ..
12 Ocak 2026 17:59
Umarım bizim de güzel geçer teşekkür ederim 🙏
E
Eylem G. ..
12 Ocak 2026 18:51
Merhabalar bizde geçen hafta olduk çok korkuyordum ama çok şükür hiçbir şey olmadı
R
Rabia K. ..
12 Ocak 2026 21:43
Pozitif olun bizde 1 hafta önce yaptırdık tabi biraz büyüdük biz 3 ayını tamamladı bebeğim önce bir ağrı kesici ateş düşürücü şurup elinizde yoksa alın bulunsun evde benim bebeğim pek ağlamadı ağlayanlarda oldu panik yapmayın gayet doğal sizin kucağınızda sakinleşecektir ilk 6 saaten sonra ateş başladi bizde sürekli 37.5 -38 civarındaydı ben panik olup hemen ateş düşürücü verdim siz aynı hataya düşmeyin ince giydirip takip edince genelde kendi kendine düşüyor iyi takip etmeli