Aşı

77 görüntüleme
E

Esra D. ..

12 Ocak 2026 17:55
Yarın 2 ay aşılarımızı yaptıracaz biraz tedirginim süreç nasıl geçiyor önerisi olan var mı
A

Azra

12 Ocak 2026 17:57
İçinizi rahat tutun ki güzel geçsin.. ben hiç bir problem yaşamadım sadece anne olarak aşılar yapılırken ağlayınca üzülüyoruz o kadar :) bizim sonrasında hafif ateşimiz oldu bir kez calpol ile geçti.
A

Ayşenur B. A.

12 Ocak 2026 17:59
Merhablar, her konuda olduğu gibi çocuktan çocuğa değişen, her çocuk özelinde ayrı ilerleyen bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Oğlum şuan 6 aylık herhangi bir etkisi olmadı ateş huysuzluk gibi. Takipte kalmak önemli tabi, kolaylıkla geçsin umarım süreciniz 😊
E

Esra D. ..

12 Ocak 2026 17:59
Umarım bizim de güzel geçer teşekkür ederim 🙏
E

Eylem G. ..

12 Ocak 2026 18:51
Merhabalar bizde geçen hafta olduk çok korkuyordum ama çok şükür hiçbir şey olmadı
R

Rabia K. ..

12 Ocak 2026 21:43
Pozitif olun bizde 1 hafta önce yaptırdık tabi biraz büyüdük biz 3 ayını tamamladı bebeğim önce bir ağrı kesici ateş düşürücü şurup elinizde yoksa alın bulunsun evde benim bebeğim pek ağlamadı ağlayanlarda oldu panik yapmayın gayet doğal sizin kucağınızda sakinleşecektir ilk 6 saaten sonra ateş başladi bizde sürekli 37.5 -38 civarındaydı ben panik olup hemen ateş düşürücü verdim siz aynı hataya düşmeyin ince giydirip takip edince genelde kendi kendine düşüyor iyi takip etmeli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir