Aşı

72 görüntüleme
F

Fatma S.

17 Kasım 2025 11:35
Hanımlar son zamanlarda aşılar ilgili çok söylemler var aşı yaptırmama konusunda. Sizler neler düşünüyorsunuz
İlsu O. K.

İlsu O. K.

17 Kasım 2025 11:48
Fatma Hanım Merhaba; bu konuda oldukça rahatsız olan bir anneyim.. Elbette herkesin kendi kararıdır ama bilimsel dayanağı olmayıp aşılamayı reddetmeyide sağlık bilinci eğitimsizliğinin çıktısı olarak görüyorum. Osman Bey'in aşılar hakkında videolarını izlemenizi öneririm. Zira bu konu biz sade vatandaşların değerlendirmesi ile değil sağlıkçıların,uzmanların bilgisi ile ilerlemeli. Halk sağlığı için gerekli görülen tüm aşılamaları hem kendim hemde bebeğime uyguluyorum.
F

Fiona

17 Kasım 2025 11:48
Açıkçası böyle kritik bir konuyu buraya sorarak doğru cevabı bulamazsınız. Aşı meselesi ciddi bir sağlık konusudur ve “duyduklarım” ile karar verilmez. Herkes bir şey söyler ama doğru bilgi ancak doktorunuzdan gelir. Bu yüzden başkalarının yorumlarını değil, kendi doktorunuzun önerisini dikkate almanız en doğrusudur
M

Melek A.

17 Kasım 2025 12:34
Ben kimseye yaptır yada yaptirma diyemem bu konuyla alakalı bilimsel çalışmaları okumali ve araştırma yapmalısınız ilaç kullanan bir aile değiliz cocuklarimada kolay kolay ilaç vermem aşılar hakkındada mesafeliyim mesela bazı aşıların doz tekrarinin gereksiz olduğu söyleniyor fakat aşı takvimi maşallah dolu dolu kimisi bazılarını yaptırip bazılarını yaptırmıyor kimisi hiç yaptirmiyor kimisi hepsini yaptırıyor bu tamamen size kalmış fakat öncelikle arastirmanizi tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir