Aşı

55 görüntüleme
H

Halime K.

8 Ağustos 2025 13:34
Rotavirüs 1. Doz aşıdan sonra aşırı uyku hali halsizlik beklenen bir yan etki midir? Bugün aşıyı oldu 3 aylık rotarix aşının markası sersemledi normalde uykuya direnen çocuk halsiz şekilde uyuyor uykusunda ağlamaklı sesler çıkarıyor. Bir şey yapmam gerekir mi?
B

Burcu K.

8 Ağustos 2025 13:59
Biz dün bexero+nimenrix+rotarix olduk tüm gün uyudu zorla kaldırıp emzirdim vücudu aşıdan sonra bağışıklık sistemiyle meşgülmuş dirençli ateşi olmadığı sürece aşırı kusma huzursuzluk vs yoksa bırakın uyusun dedi chatgbt 😂
Esma U.

Esma U.

8 Ağustos 2025 14:14
Nimenrix uyku yapar demişti bize de doktor ama pek etki etmedi öyle 😂 rota da huzursuz olabiliyorlar biraz ateş yapmadı bizde . Ama biz hepsini aynı gün yaptırmadık. Bexore ateşli geçiyor.
H

Halime K.

8 Ağustos 2025 14:48
ateşi yok bende ince askılı zıbınla bıraktım üstünü karma aşılarda çok ateşi çıkmıştı. Ama böyle bayılır gibi uyuyunca endişe ettim
Esma U.

Esma U.

8 Ağustos 2025 16:06
Rota ateş yapmıyor. Belki uyku hali yapmıştır. Bizde normal seyretti biraz huysuzluğu oldu 2.dozda belki atak dönemidir oda. Çok geçmiş olsun kuzucuklara 🙏 inşallah rahat bir şekilde geçirirler 🤲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir