Artık Dişimiz Var😁

277 görüntüleme
Fatma A. U.

Fatma A. U.

6 Haziran 2026 23:52
Kızım 11 aylık dişi çıktı ilk dişi demir damlası karartıyor diye bir yazı okudum nasıl yapmam gerekiyor nasıl önlem almalıyım
B

Buket ..

6 Haziran 2026 23:55
Damlalıkla yanağına damlatıp su içirin ben öyle yaptım leke olmadı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

6 Haziran 2026 23:55
Buket
Damlalıkla yanağına damlatıp su içirin ben öyle yaptım leke olmadı
Çok teşekkür ederim
Sibel Y.

Sibel Y.

6 Haziran 2026 23:56
Kullandığınız demir damlasına bağlı damlayı verdikten sonra su içirebilirsiniz sonrası da temşz bir bezle dişlerini ve ağız içini temizleyebilirsiniz diş fırçalamaya da başlamanız gerekli böylece hiç bir şey olmaz
Afranur K.

Afranur K.

6 Haziran 2026 23:56
Sidefer en az leke yapan demir ilacı formu, ardı sıra hemen su da içirebilirsiniz.

Başka ilaç kullanıyorsanız, demir ilacı sonrası dişi gazlı bez, nemli bir mendil ile silin.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Haziran 2026 23:57
Ben bıraktım 9 aydan sonra ama verdiğimde direk değil de yanak tarafıdan damlatıyordum
A

Aslıhan G.

6 Haziran 2026 23:57
Her demir damlası karartmıyor . Biz sidefer kullandık çok memnundum . 9. Ayda değerler iyi geldiği için bıraktırdı doktor hiç öyle bir problem de yaşamamıştım 6 tane dişi vardı o dönem :)
Fatma A. U.

Fatma A. U.

6 Haziran 2026 23:59
Hepinize çok teşekkür ederim
S

Sümeyra

7 Haziran 2026 07:45
Kıllı bir fırça ile diş fırçalamaya başlayabilirsiniz demir damlası sonrası da su
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Haziran 2026 07:46
Sümeyra
Kıllı bir fırça ile diş fırçalamaya başlayabilirsiniz demir damlası sonrası da su
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir