Arkadaşlar Sma Mama Kullananlar Olaylardan Sonra❗️

122 görüntüleme
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

1 Şubat 2026 10:30
Sma mama olayından sonra hangi mamaya geçtiniz ve gözlemleriniz neler ?
L

Leyla.ekin

1 Şubat 2026 10:54
Ben bebelac gold kullanıyorum ama sadece anne sutunu desteklemek amaclı kullanıyorum sadece mama kullananlara göre gözlemim daha sığ kalabilir ama bizde aptamil gaz yaptı (ki onun da 2 serisi toplatılıyormus) sma nın comfort da optıpro da denedim en son bebelac gold denedim ilk başlarda oğlum cok severek içiyordu bi tık daha yaglı geldi bana sma ya gore biberon daha yaglı kalıyo, bir sorun yasamadık kusmaları falan aynı kabızlık da gozlemedim..daha önce hiipp için yazmıstım bunu onermişlerdi burdaki hanımlar arkadaslarım da da genelde bebelwc gold onerdi oylece alıp kullanmaya baslamıs olduk ama dediğim gibi surekli kullanan biri daha iyi gözlemler 😇
S

Sümeyra s. s.

1 Şubat 2026 11:36
Hipp kullandık aşırı kabız oldu golden goat kullanıyoruz çok rahatız
B

Büşbüş

1 Şubat 2026 11:52
Hipp denedim çok kötü kabız oldu tekrar Sma ya geçtim mecburen. Şu an bir sıkıntımız Yok
İ

İlayda A.

1 Şubat 2026 12:41
Baştan beri hipp kullanıyorum doktorun da önerisiyle her hangi gaz ve kabızlık olmadı bebekten bebeğe de değişiyor herhalde
B

Büşra E.

1 Şubat 2026 13:36
Hipp organik combiotic kullanıyoruz, bizde herhangi bir gaz ya da kabızlık sorunu yaşamadık
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

1 Şubat 2026 13:47
Golden goat ile bu evolvio arasında çok kararsızım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir