Arkadaşlar Acil ! Meme Ucu Çatlağı, Çok Zor Durumdayım.

133 görüntüleme
E

Elifsu P. ..

26 Nisan 2026 20:26
Herkese iyi akşamlar. Bebeğim 10 aylık, doğduğundan beri aktif anne sütü emiyor ama hiç sıkıntı yaşamamıştım. Bu ay 5 ve 6. Dişler çıkarken çok zorlandı o yüzden dişlerini geçirerek sertçe emdi. Bu da meme ucu hassasiyeti yaptı, o kadar çatladı ve acıyor ki , artık ağlayarak emziriyorum, gümüş kapak kullanıyorum. Göğüs ucu kremi sürmek istemiyorum emdiği için, hızlıca geçmesini sağlayacak ne önerirsiniz arkadaşlar?
N

Nur ..

26 Nisan 2026 20:32
Lansinohun lanolin göğüs kremi var tamamen temiz içerikli emzirmeden önce silmenize gerek yok bebeğim doğdu doğalı en ufak bir hassasiyette onu kullanıyorum tavsiye ederim
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Nisan 2026 21:08
Lansinoh markası çok güvenilir temiz içerikli ama zeytinyağ veya hindistan cevizi yağı varsa elinizde deneyin bunların da bebeğe zararı olmaz
E

Esra B.

26 Nisan 2026 21:09
Tahin üzerindeki yağ çok iyi geliyormuş denemedim ama çok övüldü. Ben lansinohu çatladığında sık sık sürüyorum hemen geçiriyor
B

Büşra Ç.

Premium Üye
26 Nisan 2026 21:20
Sarı kartoron yağı
E

Esraa

26 Nisan 2026 22:23
Bende lansinoh krem ve kantaron yağı kullandım ikisi de çok iyi geldi acısını alıyor mutlaka deneyin
Fidannur Z.

Fidannur Z.

26 Nisan 2026 22:25
Lansinoh sürebilirsiniz onu emzirirken de sürebilirsiniz bana doktorum önermişti uzun süre kullandım faydasını da gördüm
G

Gülden K. A.

26 Nisan 2026 22:28
Tahin yağı sürün çok iyi gelecektir bende aynı durumu yaşamıştım sadece o iyi geldi bana geçmiş olsn.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir