Arkadaşlar Acil ! Meme Ucu Çatlağı, Çok Zor Durumdayım.
133 görüntüleme
E
Elifsu P. ..
26 Nisan 2026 20:26
Herkese iyi akşamlar. Bebeğim 10 aylık, doğduğundan beri aktif anne sütü emiyor ama hiç sıkıntı yaşamamıştım. Bu ay 5 ve 6. Dişler çıkarken çok zorlandı o yüzden dişlerini geçirerek sertçe emdi. Bu da meme ucu hassasiyeti yaptı, o kadar çatladı ve acıyor ki , artık ağlayarak emziriyorum, gümüş kapak kullanıyorum. Göğüs ucu kremi sürmek istemiyorum emdiği için, hızlıca geçmesini sağlayacak ne önerirsiniz arkadaşlar?
N
Nur ..
26 Nisan 2026 20:32
Lansinohun lanolin göğüs kremi var tamamen temiz içerikli emzirmeden önce silmenize gerek yok bebeğim doğdu doğalı en ufak bir hassasiyette onu kullanıyorum tavsiye ederim

Göktenur B.
26 Nisan 2026 21:08
Lansinoh markası çok güvenilir temiz içerikli ama zeytinyağ veya hindistan cevizi yağı varsa elinizde deneyin bunların da bebeğe zararı olmaz
E
Esra B.
26 Nisan 2026 21:09
Tahin üzerindeki yağ çok iyi geliyormuş denemedim ama çok övüldü. Ben lansinohu çatladığında sık sık sürüyorum hemen geçiriyor
B
Büşra Ç.
Premium Üye
26 Nisan 2026 21:20
Sarı kartoron yağı
E
Esraa
26 Nisan 2026 22:23
Bende lansinoh krem ve kantaron yağı kullandım ikisi de çok iyi geldi acısını alıyor mutlaka deneyin

Fidannur Z.
26 Nisan 2026 22:25
Lansinoh sürebilirsiniz onu emzirirken de sürebilirsiniz bana doktorum önermişti uzun süre kullandım faydasını da gördüm
G
Gülden K. A.
26 Nisan 2026 22:28
Tahin yağı sürün çok iyi gelecektir bende aynı durumu yaşamıştım sadece o iyi geldi bana geçmiş olsn.
Yükleniyor...