Arka Sütü Emmiyor

66 görüntüleme
B

Büşra Ş. Y.

18 Ağustos 2025 09:16
Merhaba. Kızım 4 aylık. 3,5 aylıkken meme reddi oldu o zamandan beri aşırı ısrar etmiyorum meme için tekrar yaşanmasın diye istediği kadar emip bırakınca ısrar etmiyorum. Fakat bu ay sadece 300-400 gram almış. Doktor ön sütü emip bıraktığı için arka protein ve yağlı kısmı almıyor dedi. Ama devam etmiyor emmiyor bırakıyor ağlıyor bağırıyor ısrar edince de. O ilk süt indiğindeki bol kısmı emip bırakıyor çekmek zor geliyor. Sağıp biberonla vermeyi de denedim hiç biberon almadı özellikle meme reddi olmasın diye avent aldım ondan da çekmek zor geliyor. Çok üşengeç bir bebek beslenme konusunda. Bol akan bir biberon versem de meme reddi olur diye korkuyorum. Zaten meme reddinden sonra karanlık ortamda uykulu beyaz gürültü ile emiyor hala ne yapacağımı şaşırdım. Sağdığım sütü kaşıkla falan da almıyor anne sütü kaşığı da denedim
S

Semanur Y.

18 Ağustos 2025 09:22
Ben internette bi yazı da okumuştum 4. Ay atağında yalancı meme reddi yaşanabilirmıs bence hemen vazgeçmeyin biraz Geçiçi olabilir belki
İ

İlknur D. ..

18 Ağustos 2025 09:30
Geçici bir durum bence endişelenmeyin ve kucağınıza alıp sakinleştirin emmediği zaman ayağa kalkıp sonra tekrar deneyebilirsiniz 4.ay atağında ben ayakta sallanarak emzirdim hatta ama sonra normale döndü
B

Büşra Ş. Y.

18 Ağustos 2025 17:30
Çok teşekkür ederim ikinize de çok sağolun deneyeceğim sabırlı olmak şart 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir