Arıtma Su

77 görüntüleme
A

Aydan Ç.

18 Temmuz 2025 09:38
Merhaba eve arıtma taktırmadan önce doktorumuza sordum kullanabilir miyiz diye kullanabilirsiniz taktırın demişti ama şimdi de herkes arıtma kötü çocuğa içirme siz de içmeyin diyip duruyor kafam çok karıştı, bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 09:45
Herkesi değil hekiminizi dinleyin. Şuan kullanmıyoruz ama ilk bebeğimde bizde arıtma kullandık, doktorumuzda onay vermişti. Naçizane ‘herkesin’ çocuğunuza içereceğiniz suya bile karışmasına izin vermeyin. Toplumumuzda bu sınır ne yazıkki yok, annelerin zorlu yolculuğunda yükü arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor.
S

Sena K. E.

18 Temmuz 2025 09:47
Arıtma kötü değil sadece suyun içindeki mineralleride alıyor. Ama diğer türlü damacana su içicez oda plastiğin içinde ne kadar kaldığı belli değil oda pek sağlıklı gelmiyor. Tamamen tercih meselesi bence. Ben arıtma kullanıyorum ama bebeğime yinede kaynatıp veriyorum bazen musluk suyuna bakteri karışabiliyor içim böyle daha rahat ediyor
A

Aydan Ç.

18 Temmuz 2025 09:51
Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Mineralleri alınıyorsa arıtmaya ne gerek var, arıtma değil de damacana su vereyim diyorum içleri bakteri kaynıyor yeşilleniyor 🤦🏻‍♀️
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

18 Temmuz 2025 09:55
Cam damacana almak en sağlıklısı deniyor. Ama tabi fiyatları biraz yüksek.
A

Aydan Ç.

18 Temmuz 2025 09:56
Bir araştırmak lazım
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

18 Temmuz 2025 10:01
Arıtmaların çeşitleri var 5+1 filtreli olanlardan kullandık biz arıtma yaptıktan sonra en son filtre mineral filtresiydi ve suyun minerallerini de dengeliyordu. Bazılarında mineral filtre alırken olmuyor tercihe bağlı ayrıca alıp takabiliyorsunuz.
A

Aydan Ç.

18 Temmuz 2025 11:44
Bizdeki 3 taneydi galiba bakım yapılırken görmüştüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir