Arabada ya da Bebek Arabasında Durmuyorlar
95 görüntüleme
P
Perihan Ç.
26 Temmuz 2025 19:57
Merhaba bebeklerim 8 aylık ikizler ve ne arabada ne de bebek arabasında durduramıyorum çok ağlıyorlar eve kapandım resmen 8 aydır psikolojim bozulacak. Başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz
E
Elif S.
26 Temmuz 2025 20:20
benim bebeğim de böyle, 7aylık olacağız, o yüzden ancak eşimle veya annemle dışarı çıkabiliyoruz, çünkü 5-10dk sonrasında birimiz bebeği diğerimiz arabayı alıyor.. çare de bulamadım.. sıkıntıya asla gelmiyor yani şapka taktırmıyor, kanguruya aslaa aslaa girmedi , çığlıklar çığlıklar.. tek olmasa biz de hiç çıkamazdık sanıyorum.. takip edeyim ben de cevaplardan yararlanırım; umarım çözüme kavuşuruz🙏 bu arada tabi ki bebek arabası oyuncaklar süslemeler vs hep denendi. bazen ekran gösteriyoruz arabada hastaneye giderken 🫣 başka çaremiz kalmayabiliyor gerçekten

Esra D.
26 Temmuz 2025 23:10
Merhaba kızım 21 aylık bzde aynı durumları yaşadık hala da yaşıyoruz lohusa depresyonm sanırm bu sebepten de kaynaklı uzun sürdü. Araba bebek arabası oto koltuk hepsi çığlık kıyamet. Bi dönem eve kapadım kendimi tamamen. 3-4 aydır globber biisklet aldık çok şükür ki onda duruyor.