Arabada Uyku
142 görüntüleme

Sinya Ç.
26 Temmuz 2026 23:48
Bebeğim 4 aylık ve belirli uyku rutinleri hariç başka şekilde uyumuyor. Arabada seyahat edeceğiz ve bebekler arabayı sever normalde ama benim oğlum asla uyumuyor pusete koyduğum gibi beni al diye ağlamaya başlıyor acaba midesi mi bulanıyor arabada olabilir mi ? Kendi arabasında da aynı şekilde nerde gezdirirsem gezdireyim asla uyumuyor işin sonunda yorulup ağlıyor.
Ö
Özge T.
26 Temmuz 2026 23:57
Benim oğlum da 4 aylıkken iki seyahat yaptık kesinlikle pusette huzurla uyuyup oturmadı, kucağımda emerek tuttum hep…

Duygu B. B.
27 Temmuz 2026 00:09
Ben pek huzursuz değilse pusete koyuyorum, orta derecede huzursuzsa sadece kucağımda tutuyorum okşuyorum biraz, çok huzursuzsa emziriyorum araçta. Böyle gidiyor şimdilik 4 aylık

Ceren K. ..
27 Temmuz 2026 00:25
Biz 11 aylığız araba ve bebek arabasından hala nefret ediyoruz 🙈max 5 dk huzurla duruyor varsa önerileriniz açığım doğdunda ilk 2 ay araba da uyuyordu turluyorduk sonra birden bire nefret eder olduk :(

Sinya Ç.
27 Temmuz 2026 07:10
Biz 11 aylığız araba ve bebek arabasından hala nefret ediyoruz 🙈max 5 dk huzurla duruyor varsa önerileriniz açığım doğdunda ilk 2 ay araba da uyuyordu turluyorduk sonra birden bire nefret eder olduk :(
Yükleniyor...