Arabada Ağlayan Bebek
122 görüntüleme
M
Meral Ç. ..
22 Haziran 2025 17:00
Bebeğim 3 aylık arabaya binince asla durmuyo kriz şeklinde ağlıyor sakinleştiremiyorum nasıl arabaya alıştırabilirim
H
Hilal A.
22 Haziran 2025 17:36
Bizim de öyle oldu hatta doktorumuz şimdi sevmediyse ilerde zor alışmaz dedi. Ama öyle olmadı :) her gün kısa mesafesi olan yerlere gittik. Yavaş yavaş alıştı şu an 1 yaşında ve hiç ağlamıyor
G
Gizem G.
22 Haziran 2025 17:54
Evde sevdiği oyuncakları arabada koltuk başlarına vs bağla as cama resim as . Bebeğinin en sevdiği oyuncakları görecek şekilde arabaya koyarsan ilgi odağı onlar olur bi süre sonra ortama alışır
B
Bilge N. B.
22 Haziran 2025 18:33
Benim oğlum 10 aylık ne yaptıysak bizde sevdiremedik. Araba kolduğunu asla sevmiyor kıyameti koparıyor kısa uzun mesafe farketmiyor
M
Meral Ç. ..
23 Haziran 2025 04:41
Adanada yaşıyoruz haftaya ailemin yanına çanakkaleye gidicez nasıl yapçaz hiç bilmiyorum
P
Perihan Ç.
27 Haziran 2025 20:44
Benim ikizlerim de 7 aylık arabadan nefret ediyorlar bebek arabasına bile binmek istemiyorlar bir çözüm bulamadım youtube dan happy song açıp rahatladığımız kısa bir dönem olmuştu ama uzun vadeli olmadı. Hiç denemediyseniz şarkıyı denemenizi öneririm
N
Nihan G.
27 Haziran 2025 20:46
Benim ikizlerim de erkekler. 14 aylik biri asla asla durmuyor 2 model aldım üst üste. Yan yana. Çok tükendim gerçekten 2 bebekle tek çıkmayı bırakın 2 3 kisi ciksak dahi rezil oluyoruz.