Arabada Ağlama
382 görüntüleme
Y
Yeşim Ö.
Premium Üye
18 Ocak 2026 19:18
Merhaba 7 aylık bebeğim ilk 3 ay arabaya binince uyurdu hemen sonra ne olduysa arabaya biner bin ez ağlamaya başlıyor oto koltukta oturmak istemiyor kısa mesafe bile yapamıyoruz markete giderken bile o yol bana çok uzun geliyor ne yapsam durmuyor böyle bir durum yaşayan var mı
S
Songül H.
18 Ocak 2026 19:50
Bebeğim kolikti ve uyuduğu tek yer arabaydı şimdi 5 aylık oldu ve arabada iki dk da bile ağlama krizi geçiriyor yani alıp yürümek bile daha iyi o derece
Y
Yeşim Ö.
Premium Üye
18 Ocak 2026 19:51
Bende aynı durumdayım ne yapıcam bilmiyorum hiç bir yere gidemiyoruz

Gülşah V. ..
9 Şubat 2026 18:57
6,5 aylığız ve aynıyız , dışarı çıkamıyorum sırf pusette durmak istemediği için. Bi keresinde ağlıyor diye balıkçının önünde durup beklemiştim 😄 yani bu bebeler bu kodlarla yüklü doğuyorlar galiba
Y
Yeşim Ö.
Premium Üye
9 Şubat 2026 19:20
Ciddi anlamda eve tıkıldım bebek arabasıyla hava alsın diye dışarıya çıkarıyorum 2 adım sonra ağlıyor alışır diye bi kaç gün çıktım ama yok hep ağlıyor ben de yoruldum artık pes ettim evdeyiz
P
Papatya T.
6 Mart 2026 17:45
Bende aynı durumdayım bebek arabasında tutamıyorum sürekli kucak istiyor 3,5 aylık bebeğim ne yapabili çözüm bulan var mı dışarda çok zorlanıyorum eve kapandım resmen
Y
Yeşim Ö.
Premium Üye
6 Mart 2026 21:59
Bende aynı durumdayım bebek arabasında tutamıyorum sürekli kucak istiyor 3,5 aylık bebeğim ne yapabili çözüm bulan var mı dışarda çok zorlanıyorum eve kapandım resmen

Medine Y.
Premium Üye
29 Mart 2026 22:06
Bende bebek arabasında durmuyor diye kanguruya bağlayıp çıkıyorum ama belim koptu yani 10 kg çocukla
Sahile getirdim dal parçasımı ne yuttu anlamadım daha çok stres oldum zaten güneş gelince suratına kızıyor kafasında şağka tutmuyor
Ayağında ayakkabı tutmuyor ama yürümek istiyor
Bu nasıl iş anneler çaresiz:)
Sahile getirdim dal parçasımı ne yuttu anlamadım daha çok stres oldum zaten güneş gelince suratına kızıyor kafasında şağka tutmuyor
Ayağında ayakkabı tutmuyor ama yürümek istiyor
Bu nasıl iş anneler çaresiz:)
Yükleniyor...