Aptamilin Hangi Serisi
87 görüntüleme
Y
Yağmur
8 Ocak 2026 15:57
Kızlar malum sma olaylarından sonra sma kullanmak istemiyorum 5 aylık mama alıyor sadece hipp denedim sevmedi aptamilin hangisini öneriyorsunuz kusan bir bebeğim var

Melisa D.
8 Ocak 2026 16:03
Aptamilin mama yapısını muhtemelen beğenmeyeceksiniz tortucuklu kalıyor. Bence hipp denemeye devam edin 120 cc mamaya2 kaşık sma 2 kaşık hipp gibi zamanla komple hipp alışacaktır. Yoksa golden goet markasını denemelisiniz
H
Hilal S.
8 Ocak 2026 16:05
aptamil benim bebeğimi gaz bombasına cevirdi resmen bebelac gold kullanıyorum 2 aydır cok memnunum
E
Emine S.
8 Ocak 2026 16:16
Doktorum bugün prostneo serisini önerdi , ilk defa şimdi verdim bende sma kullanıyordum , umarım iyi olur
E
Emine S.
8 Ocak 2026 16:17
Hipp te Palm yağı varmış nasıl veriyorsunuz onu

Seda C.
8 Ocak 2026 16:35
Dr. Osman bey Aptamil pronutrayı önermişti
Y
Yağmur
8 Ocak 2026 18:03
@melisa Demirci hipp hep daha çok kusturdu hem de isal oldu o yüzden yeniden denemeye cesaretim yok bebelac önermiyor kimse hızlı kilo artışı yaptığı için .
A
Asude Ş.
8 Ocak 2026 20:18
Aptamil comformil kullanıyorum çok memnunuz bebeğim 4-5 günde bir tuvaletini yapıyordu artık her gün düzenli yapıyor ve fizyolojik reflüsü var kusmasıda azaldı bebeğim artık ayda bir kilo almaya başladı öneririm ama tedarik sorunu yaşayabilirsiniz biz bulunca koliyle alıyoruz sadece eczanelerde oluyor ve her eczanede olmuyor bilginize
E
Erem O.
9 Ocak 2026 07:51
@Emine Süzen benim doktorum da prosyneo’yu önerdi. Hipp’te çok gaz olduğu için değiştirmek istiyorum. Bebeğinizde gözlemlediğiniz bir gaz sıkıntısı oldu mu kullandıktan sonra?
Ş
Şaziye Ö.
9 Ocak 2026 09:18
Aptamil conformil kullanıyordum ama bugün eczanem hiç bir depoda yok dedi napcam bilmiyorum
E
Emine S.
9 Ocak 2026 09:40
@Erem Ocak daha bir gün oldu kullanalı çok gözlemleyemedim malesef .Şu an fark edilen bir durum yok .Sindirimi kolaymış bu serinin umarım sıkıntı olmaz . Bir de benim bebeğim iştahlı bir bebek değil malesef . 60ml anca içti . Valla bu mama işi zor . Allah yardımcımız olsun ya
E
Erem O.
9 Ocak 2026 09:54
@Emine Süzen biz Hipp’i 2 gün kullandık hemen belirgin bir fark oldu gaz konusunda maalesef. Bir sorun olsa sizde de çıkardı belki şimdiye kadar, olmamasına çok sevindim umarım böyle rahat devam eder
E
Emine S.
9 Ocak 2026 10:23
@Erem Ocaksize yazdıktan 10 dk sonra bebeğim kustu malesef . Sanırım mamadan dolayı , hangi marka kullanıcam şaşırdım kaldım
E
Erem O.
9 Ocak 2026 10:29
@Emine Süzen tüh, çok geçmiş olsun :( gerçekten bu mama işi çok zor. Deneye deneye bebeklerin sevdiğini bulacağız artık
A
Asude Ş.
9 Ocak 2026 10:30
Kusma olabilir aylık kilo alımını takip edin benimde bebeğim bir gün boyunca yediğinin hepsini kusuyor bazen süt mama fark etmiyor az az sık sık besliyorum 4 aylık anca 3 ölçek mamayı yeni bitirmeye başladı biberonda kalırsa zorlamayın hiç içsin diye