Aptamil Yerine Mama Önerisi
201 görüntüleme
P
Pınar K.
29 Haziran 2026 00:12
Biberonla ne versem kabul etmek istemiyor yeni ek gıdaya başladık ne versem seviyor sanırım farklı bi tat arıyor . Aptamil yerine önerebileceğiniz mama var mı
E
Ema
Premium Üye
29 Haziran 2026 03:54
Bebegim de aptamil hipp ve bebelac gold denedik sevmedi infatrini diye bir mama basladik kalorisi yuksekmis. Buna da bayilmiyor fakat digerlerinden daha rahat icti. Kalorili oldugu icin de kilo almaya basladi. Sorun biberonda ise beslenme sondası öneririm. Veya farkli biberon deneebolirsiniz
F
Fatma Ö. D.
29 Haziran 2026 04:56
Ek odaya başlayınca olabiliyor içtiği mamayı seviyorsa daha önceden içiyorsa yani biberon değişikliği olabilir ben Dr brown kullanmaya başlamıştım
P
Pınar K.
29 Haziran 2026 07:28
Normalde lansınoh kullanıyorduk phılıps ldık ama ona da tepkısı aynı
S
Selin A.
29 Haziran 2026 07:38
Galiba aynı şey şuan benim bebeğimde de var. Önceden tek seferde bitirirdi mamayı şimdi sürünüyor 1 saatte anca parça parça içiyor. Golden goat 1 numara veriyorum memnunum ama belki tat değişikliği için ben de farklı mamaya geçebilirim
P
Pınar K.
29 Haziran 2026 07:39
Aynen parça parça zorla veriyorum , aptamil zaten tatlı bi mama yerine de ne verebilirim artık bılmıyorum

Ezgi B.
Premium Üye
29 Haziran 2026 10:30
Benim de 8 aylık 2 haftadır zorla içiyor mamasını, tadımlar hoşuna gitti sanırım mama yemiyor
Yükleniyor...