Aptamil Mama
125 görüntüleme
N
Nursel E. ..
10 Şubat 2026 20:33
Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazıyorum. Aptamil 4 numara mamalarda toplatiliyormus tesadüf gordum simdi ve bebeğime kullandığım mama ile aynı tarih ve numarada kutunun sonuna geldik neredeyse herhangi bir kusma ishal sorunu yok ama aklıma takıldı doktora götürsem mi ne yapabilirim
B
Büşra K.
10 Şubat 2026 21:16
Merhabalar bildiğim kadarıyla bebekte bir bulgu yoksa doktora götürülmesine gerek yok
N
Nursel E. ..
10 Şubat 2026 21:18
Aradım aptamil merkezini konuştum ilk 6 saatte çıkıyormuş zaten bulgular cok şükür bizde birsey olmadı inşallah ta olmaz
H
Hilal K.
16 Şubat 2026 20:40
Bende kızıma Aptamil 4 kullanıyorum ürün satılıyor mu mağazalarda başka mamaya mı geçmeyi düşünüyorsunuz ne yapacağımızı şaşırdık valla 15 aylık kızım mama almasına gerek var mı bilmiyorum sabah ve akşam uyku öncesi veriyorum
F
Fatma S. ..
16 Şubat 2026 20:53
Hilal hanım kaç öğün yiyor acaba kızınız.? Benim oğlum da 2 hafta sonra 15 aylık olacak hâlâ 7-8 kere mama içiyor. Mesela bugun akşam yemeğinde çok güzel herşeyden yedi. Yemek istemediğinde yada doyduğunda ağzından çıkarıyor ve anlıyorum doyduğunu ve kaldırıyorum masadan.aradan 10 dk geçti ağlamaya başladı mama için mamasının olduğu yeri gösteriyor 150 cc mama içti.bu arada aptamil 4 kullanıyorduk. Birkaç yerde tadı aynı denilince mamamil aldım şimdi.
N
Nursel E. ..
17 Şubat 2026 11:49
Dün yine baktım ama market ve eczanede toplatilan seri numaralıve tarihli mamalar vardı. Size tavsiyem seri numaraları yanınızda bulundurun ona göre mama almak. Ben öyle yapıyorum cok şükür yedirdigim halde bebeğime de birsey olmadı bu durumda en azından tedbir amaçlı davrandıklarını gösteriyor ve iş bize düşüyor seri numaralarına bakarak alacağız dediğim gibi