Aptamil Mama
128 görüntüleme
E
Eda M. A. ..
10 Şubat 2026 01:21
Aptamil mama ile ilgili toplama kararı alan bazı partiler var sma dan sonra aptamil de de bu sorun çıktı neye nasıl güveneceğim bebeğim için mama yerine koya bileceğim alternatif olarak ne kullana bilirim

Elvan C.
10 Şubat 2026 01:50
Bizde doğumda hastanede sma verdiler çok memnunduk ta ki olayları çıkınca bi iki defa kızım öncesinde kusmustu direk o aklıma geldi bıraktım sma yı . Aptamil prosyneo ya geçtik yeşil kaka oldu doktorum sıkıntı yok dedi devam ediyorum bebegım de sevdi kılo alımıda iyi olursa bırakmak istemıyorum açıkçası . Diğer mamalar benim içime sinmıyor
.
.....
10 Şubat 2026 02:12
Bizde aptamil prosyneodan memnunuz
S
Sümeyra s. s.
10 Şubat 2026 07:32
Golden goat tavsiye ederim
G
Gülcan Ş.
10 Şubat 2026 09:09
Mamalar da çok sıkıntı var ya bizde en son geçen ay aptamil pronutra kullanmaya başladık düne kadar iyiydik dün yeni kutu açtım kızm içmek istemiyor 8 aylık 60 ml bile içemiyor bugün de bakcam içmezse mamammil yada golden goat deneyeceğim hipp kabızlık yapmıştı ondan onu kullanmak istemiyorum
E
Eda M. A. ..
10 Şubat 2026 09:25
Ya şöyle aslında yani mamayı değiştirmek önemli değil asıl sorun 1 2 hafta sonra bunlarda da sorun çıkmayacağı ne malum demek istediğim organik olarak alternatif kimyasal hiç bir şeye güvenemiyorum şuan sma toplanalı 2 3 hafta oluyor bu sefer de aptamil 2 3 hafta sonra diğer mamalar toplanırsa