Aptamil Mama
119 görüntüleme

Elif A.
7 Şubat 2026 16:36
14 aylık bebeğim var ve doğduğundan beri mama kullanıyoruz mamaya çok düşkün Aptamil 4 numara mama kullanıyorduk bıraktım fakat 1 hafta bebeğim kabız oldu ek gıda yemedi ateşlendi tekrar Aptamil 4 mama almak zorunda kaldım tekrar düzelmeye başladı çok endişeliyim ne yapmalıyım

Ayça K. A.
Hemşire
7 Şubat 2026 16:41
Sanırım endişeniz cereluid toksini ile alakalı, ama parti numaraları ile paylaşıldı toplatılması gereken ürünler. Mamaların çıktığı bantlar ayrı ayrı olduğu için 4 numarada sorun yok diyebilirim merak etmeyin

Elif A.
7 Şubat 2026 16:58
Teşekkür ederim ilginiz için
E
Eda M. A. ..
10 Şubat 2026 10:09
Sanırım endişeniz cereluid toksini ile alakalı, ama parti numaraları ile paylaşıldı toplatılması gereken ürünler. Mamaların çıktığı bantlar ayrı ayrı olduğu için 4 numarada sorun yok diyebilirim merak etmeyin
E
Eda M. A. ..
10 Şubat 2026 10:12

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:34
Yanılıyor olabilirim misiniz acaba çünki nutricia açıklama kısmında bazı parti numarasında da problem var bende 4 kullanıyorum baya bi araştırdım eczacıma da sordum teid etti

Ayça K. A.
Hemşire
11 Şubat 2026 02:35
Teşekkür ederim ilginiz için

Elif A.
11 Şubat 2026 07:43
Evet şuan kullandığım mama da varmış fakat başka mama deniyorum bebeğim kabız oldu bir hafta ek gıda vs yemedi mecbur geri Aptamil aldım aldığım kutuda var şuan bir yan etkisi olmadı kafam aşırı karıştı
E
Eda M. A. ..
11 Şubat 2026 08:17
Evet şuan kullandığım mama da varmış fakat başka mama deniyorum bebeğim kabız oldu bir hafta ek gıda vs yemedi mecbur geri Aptamil aldım aldığım kutuda var şuan bir yan etkisi olmadı kafam aşırı karıştı