Aptamil Mama

119 görüntüleme
Elif A.

Elif A.

7 Şubat 2026 16:36
14 aylık bebeğim var ve doğduğundan beri mama kullanıyoruz mamaya çok düşkün Aptamil 4 numara mama kullanıyorduk bıraktım fakat 1 hafta bebeğim kabız oldu ek gıda yemedi ateşlendi tekrar Aptamil 4 mama almak zorunda kaldım tekrar düzelmeye başladı çok endişeliyim ne yapmalıyım
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

7 Şubat 2026 16:41
Sanırım endişeniz cereluid toksini ile alakalı, ama parti numaraları ile paylaşıldı toplatılması gereken ürünler. Mamaların çıktığı bantlar ayrı ayrı olduğu için 4 numarada sorun yok diyebilirim merak etmeyin
Elif A.

Elif A.

7 Şubat 2026 16:58
Teşekkür ederim ilginiz için
E

Eda M. A. ..

10 Şubat 2026 10:09

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Sanırım endişeniz cereluid toksini ile alakalı, ama parti numaraları ile paylaşıldı toplatılması gereken ürünler. Mamaların çıktığı bantlar ayrı ayrı olduğu için 4 numarada sorun yok diyebilirim merak etmeyin

Yanılıyor olabilirim misiniz acaba çünki nutricia açıklama kısmında bazı parti numarasında da problem var bende 4 kullanıyorum baya bi araştırdım eczacıma da sordum teid etti
E

Eda M. A. ..

10 Şubat 2026 10:12
https://www.nutricia.com.tr/urun-listesi

Buradan takip ede bilirsin bebelac da dahil
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Şubat 2026 02:34

Eda Meryem Alnıaçık

Yanılıyor olabilirim misiniz acaba çünki nutricia açıklama kısmında bazı parti numarasında da problem var bende 4 kullanıyorum baya bi araştırdım eczacıma da sordum teid etti

Ben yazarken 4 numarada sorun yoktu 2 gün önce 4 numaranın bazı partilerinde bulaş olduğu açıklandı. Teyit etmekte fayda var kesinlikle. Ne diyeceğimizi şaşırmış durumdayız ben direk hipple devam ediyorum ama onda da olabilir aynı sorun :(
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Şubat 2026 02:35

Elif Aydoğmuş

Teşekkür ederim ilginiz için

Parti numarasını teyit edin lütfen yeni füncellemede 4 numara da girdi bulaş arasına
Elif A.

Elif A.

11 Şubat 2026 07:43
Evet şuan kullandığım mama da varmış fakat başka mama deniyorum bebeğim kabız oldu bir hafta ek gıda vs yemedi mecbur geri Aptamil aldım aldığım kutuda var şuan bir yan etkisi olmadı kafam aşırı karıştı
E

Eda M. A. ..

11 Şubat 2026 08:17

Elif Aydoğmuş

Evet şuan kullandığım mama da varmış fakat başka mama deniyorum bebeğim kabız oldu bir hafta ek gıda vs yemedi mecbur geri Aptamil aldım aldığım kutuda var şuan bir yan etkisi olmadı kafam aşırı karıştı

Önemli olan parti numarası bide sorun gözlemlersen benim bebeğim 1 yaşında ve açıkçası bırakmaya çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir