Aptamil Ar Kullanan Var Mııııı

187 görüntüleme
İ

İrem Ö.

12 Ocak 2026 22:55
Kusma için çareee aşırı sıkıldım Sma ar almıştım içiremedik 3 aylığız aptamil ar kullanıp memnun kalan var mı varsa nasıl kullandınız?
E

Ece V.

13 Ocak 2026 01:33
Bizde 10 gün önce kullanmaya başladık bebeğimi baya rahatlattı biz direk aptamil ile başladık zaten özellikle akşam uyumadan önce son öğününde veriyorum uykuya kolay geçiyor
İ

İrem Ö.

13 Ocak 2026 01:40
Teşekkür ederim peki ar mamayı tek mi kullanıyorsunuz yoksa kullandığınız başka bir mama var mı
E

Ece V.

13 Ocak 2026 22:13
Normalde ilk zamanlar hipp kullanıyoruz diye gavisconla onu da veriyorduk ama 2-3 gündür sadece ar veriyoruz
E

Ece V.

13 Ocak 2026 22:14
Kabızlık yapmadı şimdilik kaka sayımız günde 2-3 e düştü sadece ama çiş sayımız normal
M

Mina Ş.

14 Ocak 2026 01:35
Aptamil Ar tek başına kulanıyordum 4 5 kutu bitirdik büğün doktor conformil ile karıştırarak ver dedi baya kusturdu korktum aptamil ar ı tek başına kulanan varmı günde kaç kez veriyorsunuz
M

Mina Ş.

14 Ocak 2026 01:36
Ece hanım benim 4 5 kutum bebeğim 7 günde bir kaka yapıyor bu Aptamilar hakkında çok ön yargım var bir türlü içime sinmedi siz gündekaç kez kaç cc veriyorsunuz
İ

İrem Ö.

14 Ocak 2026 01:43
Ar mamayı tek başına kullanırken kusuyor muydu
E

Ece V.

14 Ocak 2026 16:37
Ben günde max 230 cc veriyorum 3 öğün olarak bugün aşı olduğu için sadece anne sütü alsın diye vermedim daha genelde akşam veriyorum ama bugün bu saat oldu daha hiç kaka yapmadı belki biraz öğün olarak azaltabilirim
E

Ece V.

14 Ocak 2026 16:38
Ar ı tek kullanırken çay kaşığı kadar kusuyor sadece arada o da
E

Eda F.

6 Şubat 2026 23:59
Aptamil ar kullanıyorum ek olarak ama yeni başladık bugun içerisinde toplamda 60cc verdim çok uykulu normalmi sizcee
M

Mina Ş.

7 Şubat 2026 05:37

İrem Özdemir

Teşekkür ederim peki ar mamayı tek mi kullanıyorsunuz yoksa kullandığınız başka bir mama var mı

Merhaba irem hanım biz bebeğim 1 ayken başladık Ar Aptamil kupanmaya 4 aylık oldu halen devam ediyoruz doktor günde kaç cc önerdi
M

Mina Ş.

7 Şubat 2026 05:38

Eda Fidan

Aptamil ar kullanıyorum ek olarak ama yeni başladık bugun içerisinde toplamda 60cc verdim çok uykulu normalmi sizcee

3 aydır kullanıyorum öyle bir problem olmadı
M

Melek G.

7 Şubat 2026 05:57
5.5 aylığız yaklaşık 3 haftalıktan beri aptamil ar kullanıyoruz. Kusmalarımız dönem dönem azalıp dönem dönem normalin üzerinde artıyor. 1 ay sonra ek gıdaya geçeceğiz o zamana kadar reflümüzün devam edeceğini söyledi doktor. Sonrasında azalmasını umuyoruz. Yanında başka bir şey kullanmıyoruz şu an. İlk zamanlar sütümü sağarak verdiğim de oluyordu o zaman sütün içine gaviscon infant toz da ekliyordum. Fakat şu an sadece aptamil ar veriyorum emzşrme haric

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir