Antibiyotik Sonrası Kaşık Reddi
20 görüntüleme
G
Gizem Y.
3 Nisan 2026 11:36
Bebeğim 6 ay 7 günlük.
3 hafta önce antibiyotik kullandı ve şırıngayla içiremediğimiz için kaşık ile içirdik.
Şu an kaşığa çok tepkili. Ek gıda tadımlarında kaşığı gösterince kafasını çevirip dudaklarını kilitliyor.
Bu sorunu daha önce yaşayan ya da nasıl aşacağımıza dair tavsiyesi olan var mı ?
3 hafta önce antibiyotik kullandı ve şırıngayla içiremediğimiz için kaşık ile içirdik.
Şu an kaşığa çok tepkili. Ek gıda tadımlarında kaşığı gösterince kafasını çevirip dudaklarını kilitliyor.
Bu sorunu daha önce yaşayan ya da nasıl aşacağımıza dair tavsiyesi olan var mı ?
M
Merve K.
4 Nisan 2026 00:16
Merhaba benşm bebeğimde öyleydi zorladıkça da arttı doktorumuzun önerisiyle 1 hafta -10 gün ara ver dedi öyle yaptım ara verdim ama yine de tepkiliydi şuan 8 aylık yavaş yavaş ön yargısı kırılıyor o süreçte de elinle ezip verebilirsin mesela bal kabağı elimle ezip elimle veriyordum yada meyve süzgecibi kullanabilirsin
G
Gizem Y.
4 Nisan 2026 00:19
Merve Hanım çok teşekkür ederim, bugün tam da dediğiniz gibi denemiştim🌸 yine de bir şey yemeye bile tepkili umarım atlatırız kısa zamanda. Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ediyorum