Antibiyotik Kusma Vs Yardim
46 görüntüleme

Fatma N. İ. ..
6 Nisan 2026 10:16
Merhabalar bebeğime larenjit tonsilit tanısı koydu doktor yoğun bir öksürüğü var ciğere inmemis nebul ilaç vs verdi iburamin zero ve klamoks verdi verdikten ilk iki gün güzel düzenli içti şimdi reddetmeye başladı sabahları ilacı vermeye çalışınca kafasını çeviriyor almıyor kusuyor parmağını sokuyor oguruyor falan brunuda çok tıkalı rahat uyuyamiyor nazal nem iztonik herşeyi yapıyorum öksürük ve tıkanıklığa neler yaptınız tecrübeli anneler yardım lütfen acı çekiyor çocuk oksururken resmen

Afranur K.
6 Nisan 2026 10:55
Fatma hanım bebeğiniz kaç aylık vs. Yazmamışsınız ama sıklıkla ilaç reddine sebep olan durum tat oluyor.
Bu demir damlalarının içinde olan damlalıklarla, ağzın en arka diş bölgesi oluyor azı, biliyorsunuzdur. Onun dış arka bölgesinden ilacı verin ağzına. Tadını almadan yutmuş olur böylece.
Ardı sırada mümkünde çok su içirin. Böyle çok fazla hastam ilaç içti. Deneyebilirsiniz.
Bu demir damlalarının içinde olan damlalıklarla, ağzın en arka diş bölgesi oluyor azı, biliyorsunuzdur. Onun dış arka bölgesinden ilacı verin ağzına. Tadını almadan yutmuş olur böylece.
Ardı sırada mümkünde çok su içirin. Böyle çok fazla hastam ilaç içti. Deneyebilirsiniz.
K
Kübra H.
6 Nisan 2026 10:59
Denemedim ama burun tıkanıklığı için karanfil krem demişlerdi. Öksürük içinde udu hindi yağı. Aklınızda bulunsun bi bakarsınız
K
Kadriye A.
6 Nisan 2026 11:01
Larenjit tonsilit. Dediğiniz bagozda ve gırtlak çevresinde. Oluşan iltihap siz doktorun dedgi gibi. İlaçları bı şekilde icirin. Bigunde iyleşmez çünkü ve burnunu. Nolursa olsun sık sık temizleyin. Eğer. Çok direnme varsa bı tekrar götürün doktora

Fatma N. İ. ..
6 Nisan 2026 18:28
Fatma hanım bebeğiniz kaç aylık vs. Yazmamışsınız ama sıklıkla ilaç reddine sebep olan durum tat oluyor.
Yükleniyor...