Antibiyotik Kullanmalı Mıyım

75 görüntüleme
Ö

Özlem Y. ..

11 Şubat 2026 10:48
Oğlum 2 yaşında pazartesi doktora gittik. Bogazınsa ve kulağında kızarıklık var dedi. Ateşimi 37.8 ara ara düşüp genelde gece veya sabaha karşı 37.9 görüyor.gündüz çok ateş yok. Doktor antibiyotik verdi. Başka ne kullanabilirim dediğin de İburamin ve kuşak damla kullan iki gün içinde ateş yükselirse antibiyotik başla dedi. Salı günü hiç bir durum yoktu. Bugün sabah 38.0 ateşi var. İlaçlarını verdim normal.

Antibiyotik kullanmalımıyım. Ciğerler temiz bir şey yok burn akıntısı öksürük var . Osman hocam lütfen cevap verin

Mücadele etmesini istiyorum ama korkuyorum da
G

Gül K. ..

11 Şubat 2026 12:34
Bebeğim 3 buçuk aylık kan sonucu crp 3.8 çıktı ateş durumu sizinki gibiydi ciğer temiz boğazda kızarıklık var dedi 3 gündür antibiyotik kullanıyoruz ateş çıkmıyor artık çok şükür ama antibiyotik tolere edemedi galiba kusuyor benim bebeğim küçük olduğu için ben kendi başına yenmesini bekleyemedim ama ciğere inme gibi bir durum söz konusu olursa sizde beklemeyin derim
Ö

Özlem Y. ..

11 Şubat 2026 13:26
Bende tekrar muayene götürüp ciğer için bakacağım en son gittiğimizde gayet iyi demişti. Bir yandan da en son üst azılarda çıkıyor. Biraz onunla da karıştı galiba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir