Antibiyotik Kullanımı ve İshal

41 görüntüleme
S

Sema N. G. G.

4 Mart 2026 14:27
Bebeğim 16 aylık. Önce burnu akmaya sonra ateşlenmeye başladı antibiyotik verdiler ama ishal yaptı kesmeli miyim? Kan sonuçlarında enfeksiyon çıkmadı acilde verdiler ardından kendi doktoruna sordum kes dedi ama hırıltılı başladı bu seferde kesersem ilerlerse hastaneye yatırırlar dedi acildeki doktor da henüz akciğer grafikinde de enfeksiyon yoktu sadece balgam birikmesi var demişti. Ne yapmalıyız
S

Sema N. G. G.

4 Mart 2026 14:27
@Osman Gönülal
G

Gül K. ..

4 Mart 2026 14:52
4 aylık bebeğime verdiler antibiyotik 10 gün boyunca günde 5 kez kaka yaptı bu ay sadece 100 g aldı bu sebebten ötürü galiba sizin bebeğiniz daha büyükmüş tam iyileşme olmadan kestiyseniz yeniden hastalık baslayabilir
G

Gül K. ..

4 Mart 2026 14:53

Gül Karakuş

4 aylık bebeğime verdiler antibiyotik 10 gün boyunca günde 5 kez kaka yaptı bu ay sadece 100 g aldı bu sebebten ötürü galiba sizin bebeğiniz daha büyükmüş tam iyileşme olmadan kestiyseniz yeniden hastalık baslayabilir

Ama bizim crp miz yükselmişti ateş o yüzden vardı kullanmak zorunda kaldim
S

Sema N. G. G.

4 Mart 2026 14:56

Gül Karakuş

Ama bizim crp miz yükselmişti ateş o yüzden vardı kullanmak zorunda kaldim

Bizim crpde normal aralıkta çok kararsız kaldım maalesef geçmiş olsun size de
Fadime Ö.

Fadime Ö.

4 Mart 2026 15:14
Merhaba bizde de böyle sorun olmuştu doktorum ishal ilacı vermişti çok küçük bi parça ezip yoğurtla yedirmiştik . Böyle bir şey yapılabilir
Fadime Ö.

Fadime Ö.

4 Mart 2026 15:15
Balgam için de Osman hocanın videoları var onları izleyip uygulayabilirsiniz iyi gelir inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir