Antibiyotik Kullanımı

72 görüntüleme
D

Dilara Y.

14 Aralık 2025 15:05
Bebeğim 10 aralıkta ateşi 41e kadar yükseldi çocuk acili kulak boğaz ve idrar enfeksiyonu var dedi ve antibiyotik kullanıma başladım bugün 14 Aralık ateşi dünden beridir yok 12 saatte bir 1 ölçek verdiğim antibiyotiğe devam etmeli miyim ne zaman bırakmalıyım bilmiyorum 12 aylık bebeğim çok diş çıkardı şuan köpek dişlerini çıkarıyor ne yapmalıyım ?
İ

İpek

14 Aralık 2025 16:55
Antibiyotikler yarim birakilmaz diye biliyorum ben, yetiskinlerde de oyle keza.Bitene kadar kullanmaniz lazim ama yine de sorun doktoruna iciniz rahat etsin
Z

Züleyha A.

16 Aralık 2025 21:44
18 aylık erkek bebeğimde öksürük burun akıntısı vardı sağlık ocağındaki doktor ciğerini dinledi hafif zatürre dedi antibiyotik verdi. Kullandıktan 3 gün sonra öksürüğü kesildi. Sonra ki süreçte antibiyotiği bebeğim asla içmedi. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde öksürüğü ya da belirgin bir hastalık emaresi olmamasına rağmen ciğerinden hala ses geldiğini söyledi doktor ve tekrar antibiyotik başladı. Ama bebeğim içmiyor. Hastalık emaresi de yokken antibiyotik vermek istemiyorum ne yapmam gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir