Antibiyotik Gereklimi

65 görüntüleme
A

Arife B.

10 Nisan 2026 18:51
Bebeğim geceden beri 39 üzeri ateşi var acile gittik çocuk acil değildi boğazı şişmiş antibiyotik yazıldı kullanmak istemiyorum gerekli mi sabah kusma da oldu
K

Kübra O. ..

10 Nisan 2026 19:48
Kızım 3 ayda 4 antibiyotik kullandı şuan bı daha hastalandi bademcikler şişti ateş 39.5 wbc5.6 crp 38 ne yapmalıyım artk antibiyotik kullanmak istemiyorum
A

Arife B.

11 Nisan 2026 11:29

Kübra Olgun

Kızım 3 ayda 4 antibiyotik kullandı şuan bı daha hastalandi bademcikler şişti ateş 39.5 wbc5.6 crp 38 ne yapmalıyım artk antibiyotik kullanmak istemiyorum

Bilmiyorum ama gereksiz antibiyotike çok karşıyım gereksiz ilaca çok karşıyım dün doktor kesinlikle antibiyotik kullanması gerekiyor yoksa iyileşemez dedi ben istemiyorum dediğim için almadım vermedim ve şuan gayet iyi alıp kullansak ne olacaktı antibiyotik iyileştirdi sanıp devam edecektik ve boş yere antibiyotik kullanmış olacaktık bence sizde iyi bir araştırın gereksizse kullanmayın kullandıkça bağışıklık çöküyor hastalıkları sürekli tekrarlıyor 🌸
N

Nagihan K.

11 Nisan 2026 17:41
Her boğaz enfeksiyonunda antibiyotik kullanılmaz. Antibiyotik gerekli boğaz enfeksiyonu beta enfeksiyonudur buna da boğazdan alınan sürüntü ile bakılır.
K

Kübra O. ..

11 Nisan 2026 18:29
Dün bademcikleri de şişti iltihaplandi da verdim malesef
A

Arife B.

11 Nisan 2026 18:30

Nagihan Kaya

Her boğaz enfeksiyonunda antibiyotik kullanılmaz. Antibiyotik gerekli boğaz enfeksiyonu beta enfeksiyonudur buna da boğazdan alınan sürüntü ile bakılır.

Doktor şişmiş boğazı dedi direk antibiyotik vermesi normal mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir