Antibiyotik
73 görüntüleme
E
Elif G.
23 Mart 2026 03:57
Merhaba bebeğim 17 aylık. Bayramın 1. Günü ateşsiz burun akıntısı başladı . 2. Günü akşam üstü ateşde eşlik etti. Gece boyu ateşimiz fitile rağmen 38’den aşağı düşmedi. Dün acile götürdüm. Boğazları ve kulakları kızarık dedi. Sağ kulağını özellikle ağlarken çok çekiştiriyor. Doktorumuz klavunat antibiyotik yazdı. Dün başlamadım ama bu gece kulakta sarı kahverengi akıntı olmuş. Sizce başlamalımıyım. Kullandığımız Antibiyotikler hep ishal yaptığı için erteledim . Durum böyle olunca acı çekmesini istemiyorum çok kararsız kaldım
E
Esra A.
23 Mart 2026 09:03
Merhaba öncelikle cok gecmis olsun. Her hastalikta antibiyotik kullanmak dogru degil evet, ama kulak agrilarinin cogu bakteriyel kaynakli olduğu icin kullanmanizi öneririm. Ben yetişkin olarak o kulak agrisinda geceleri aglayacak kadar aci cekiyordum. Hemen baslayin da hafiflesin insallah enfeksiyon da agrilari da. Agri kesiciyi de vermeye devam edin en azindan bi kac gün düzenli olarak.
E
Esra A.
23 Mart 2026 09:04
Ishal icin de probiyotik baslayin ki antibiyotigin yan etkilerini en aza indirmis olursunuz
E
Elif G.
23 Mart 2026 09:35
Teşekkür ederim Esra hanım 🌸
E
Elif G.
23 Mart 2026 11:19
Antibiyotik verdikten 1 saat sonra kusması ilacı değiştirmemi mi gerektirir
Yükleniyor...