Antibiyotik
57 görüntüleme
H
Hasret Ö.
13 Ocak 2026 22:39
14 aylık bebeğim dün gece ateşi çıktı sabah hemen doktora götürdüm ciğerlerinde birşey yok kulak boğaz temiz dedi ama eşim şehir dışında çalıştığı için antibiyotik istedi. Şuan dirençli ateş öksürük burun tıkanıklığı var ve sesi kısık. Eşim antibiyotiği verelim dedi verdim ama içim rahat etmedi. Doktor gerekli görmedi eşim istediği için verdi. Kullanmasam daha kötü olur diye ben rahat edemiyorum ikilemde kaldım. İnfex süspansiyon verdi doktorumuz

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
13 Ocak 2026 22:54
Hastalık izlemi kısmına notlarınızı alın. Şu an için virüs gibi duruyor. Antibiyotik mantıklı değil.
H
Hasret Ö.
13 Ocak 2026 23:04
Aldım hocam sadece ses kayıtlarını yükleyemedim. Dönüş yaptığınız ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Ö
Özlem Y.
13 Ocak 2026 23:09
Hocam 3 gün ateş ve burun akıntısı vardı doktora gittik, kan aldılar crp 50 mg çıktı çok yüksek dedi doktorumuz. Ve bazı değerler yüksek çıktı ben pek anlamadım ama hep enfuluvir,agumentin, iburaminzero, ateş için fitil ,ve burun spreyi yazdı ve serum taktılar hava verdiler. Enfuluvir 3. Gün şiddetli kusma yaptı, ilacı kestim hicbisey yemiyor sadece bol su içiyor kusma bitti ama ishal başladı günde 10 dan fazla su gibi sarı renkte. Ateş,burun tıkanıklığı yok sadece ishal var, ama bol bol su içiyor? Hastaneye gerek var mı acaba? enfuluvir dışında diğer İlaçlara devam ediyimmi?