Antibiyotige Rağmen Geçmen Öksürük

33 görüntüleme
E

Erem S. K.

13 Ocak 2026 05:24
Oğlum 7.5 aylık 1 ay önce burun tıkanıklığı geniz akıntısı başladı bu süreçte aile hekimine götürdüm peditus şurup kullan dedi kullandım ama geçmedi çocuk doktorumuza götürdum soğuk buhar yap burnunu yıka dedi ancak geçmedi hatta arttı 10 gün sonra tekrar götürdüm soğuk buharı günde 3 kere yap burnunu yıkamaya devam et dedi tekrardan geçmedi öksürük krizleri başladı tekrar gittim bu sefer hastaneye yatışımız oldu bu süreçte hiç ateş olmadı crp 0 cigerleri iltihaplanmis dedi antibiyotikli iğneler ciğer açıcı iğneler yapıldı sürekli buhar ve serum verildi süreçte de burnunu yıkamaya devam et dedi 3 gün sonra hastaneden çıkınca evde antibiyotik tedavisine devam et dedi bugün son dozunu verdim ancak hala geçmedi öksürük hala hırıltılı solunum gece öksürüğü vs bide bu süreçtw üst iki dişi patladı ekstra huysuz arkadaşlar lütfen böyle bir durum yaşayan oldu mu bebeğim çok yoruldu ben çok yoruldum nerdeyde 1.5 ay olucak ama oğlum normale dönmüyor

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir