Anti Cmv Igg Pozitif
139 görüntüleme
T
Tuğçe A.
7 Kasım 2025 16:39
Anti CMV IgG > 250,0
Pozitif
AU/mL 0-5,99 değerim pozitif çıktı. Öpücük hastalığı olarak geçiyormuş. Hamilelikte geçiren hamilelik öncesi geçiren oldumu nelere dikkat etmem gerekiyor.
Pozitif
AU/mL 0-5,99 değerim pozitif çıktı. Öpücük hastalığı olarak geçiyormuş. Hamilelikte geçiren hamilelik öncesi geçiren oldumu nelere dikkat etmem gerekiyor.
Z
Zehra Y. ..
25 Aralık 2025 12:27
Tuğçe hanım merhaba bende 9 haftalık gebeyim benim de cmv pozitif çıktı ilkinde ıgg 230 du ikincisinde 226 çıktı sizde durumlar nedir ne dedi doktorunuz?
T
Tuğçe A.
25 Aralık 2025 22:02
Merhaba Zehra hanım ben suan 18 haftadayım özelde ve devlette doktorlara danıştım bir sorun teşkil etmiyor dediler zaten pozitif olması bunu daha önce geçirip bağışıklık kazanmış olmamız demekmiş doktorum insanlarla sarılma ve öpüşme demişti sizde buna dikkat edebilirsiniz
G
Gülcan T.
25 Aralık 2025 22:24
Avidite testi yapılıyor, bağışıklık kazanıp kazanmadığınıza bakılıyor. virüs değeriniz yüksek olsa dahi eğer bu test yüksek avidite çıkarsa sorun olmuyor. Benim cmv virüsüm yüksekti, doktorlar hamilelik önermiyordu fakat süpriz şekilde hamile kaldım. Sonrasında kadın doğum doktorum bu testi yaptırdı.virüs değerim yüksek olsa bile bağışıklık kazanmışım.Geçmiş olsun