Antalya
80 görüntüleme
Z
Zeynep
15 Ağustos 2026 13:14
Antalya’da olup bebeğinizle bu sıcakta neler yapıyorsunuz ben dışarıya çıkarmak istiyorum ama hiçbir şekilde gidecek bir yer yapacak bir etkinlik bulamıyorum

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye16 Ağustos 2026 13:22
Antalya'da bebekle yapılacak etkinlikler konusunda fikirlerimiz olabilir. Şehir dışarıya çıkmak istemeniz gayet anlaşılır. Sıcak hava koşulların bazen zorlayıcı olabilir.
Bebeğinizle birlikte Antalya'da yapabileceğiniz bazı etkinlikler:
1. Plaja gitmek: Antalya'nın güzel plajlarından birine gitmek harika bir fikir olabilir. Sabah erken saatlerde veya akşamüstü güneşin daha az olduğu zamanları tercih edebilirsiniz.
2. Doğal parklarda piknik: Antalya'da birçok doğal parka ve bahçeye sahiptir. Bebeğinizle birlikte burada piknik yapabilir, doğayla baş başa vakit geçirebilirsiniz.
3. Açık havada yemek: Şehirdeki açık hava kafeterya veya restoranlarda yemek yiyebilirsiniz.
4. Müzeler ve kapalı etkinlikler: Antalya'da birçok müze bulunmaktadır. Bebeğinizle birlikte kapalı alanlarda serinleyebilirsiniz.
Umarım bu öneriler işinize yarar.
Bebeğinizle birlikte Antalya'da yapabileceğiniz bazı etkinlikler:
1. Plaja gitmek: Antalya'nın güzel plajlarından birine gitmek harika bir fikir olabilir. Sabah erken saatlerde veya akşamüstü güneşin daha az olduğu zamanları tercih edebilirsiniz.
2. Doğal parklarda piknik: Antalya'da birçok doğal parka ve bahçeye sahiptir. Bebeğinizle birlikte burada piknik yapabilir, doğayla baş başa vakit geçirebilirsiniz.
3. Açık havada yemek: Şehirdeki açık hava kafeterya veya restoranlarda yemek yiyebilirsiniz.
4. Müzeler ve kapalı etkinlikler: Antalya'da birçok müze bulunmaktadır. Bebeğinizle birlikte kapalı alanlarda serinleyebilirsiniz.
Umarım bu öneriler işinize yarar.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Ö
Özge T.
20 Ağustos 2026 23:57
Ben Alanya'da yaşıyorum ama Antalya'ya ailemin yanına gelince bebek parkına götürüyorum. Ne taraftasınız bilmiyorum ama Konyaaltı sahilde belediyenin bebek parkı var belki başka semtlerde de vardır. Hem bahçesi var hem de serin içerisi var. Hem bebekler hem aileler birlikte sosyalleşiyorlar tavsiye ederim.
Yükleniyor...