Anomali Gebelik
117 görüntüleme
Ö
Özlem Y. ..
12 Aralık 2025 20:26
Yaşım 32 1 tane sağlıklı çocuğum. İlk bebeğim dogmandan önce iki tane düşük geçirdim biri gelişim göstermedi kanama ile düştü. İkinci bebeğim kalp atışı olup 9 ayda kalbi durdu. İkinci gebeliğine turner sendromu konuldu. Genetik kan pıhtılaşma tüm testlerim normal çıktı. 3. Gebeliğimde sağlıklı bir bebeğim dünyaya geldi.
Şuan hamileyim ancak onda iki hafta önce bebeğimin tam gelişim göstermediğini öğrendim . Doktorum sağlıksız bebek olacağını söyledi. Bir hafta sonra müdahale edilecek.
Sorum şu bu durumu yaşayan ya da önerebileceginiz bir doktor var mı. Herşey normal iken neden böyle oluyor . Umarım hocam da görür ve bir öneri yazar
Şuan hamileyim ancak onda iki hafta önce bebeğimin tam gelişim göstermediğini öğrendim . Doktorum sağlıksız bebek olacağını söyledi. Bir hafta sonra müdahale edilecek.
Sorum şu bu durumu yaşayan ya da önerebileceginiz bir doktor var mı. Herşey normal iken neden böyle oluyor . Umarım hocam da görür ve bir öneri yazar

Gizem Ö. E.
12 Aralık 2025 21:07
İyi bir perinatoloji uzmanı ile ilerleyin. Hatta bir sonra yeniden gebelik düşünğyorsanız seçilmiş embriyo ile tüp bebek en doğrusu olabilir. Olası sıkıntılar için iyi bir perinatoloji hocası ile ilerleyin. Bebek kaybetmek hiç kolay değil../ Allahım yardımcınız olsun. Ankaradaysanız özgür özyüncü derim
A
Ayşe Ş. ..
12 Aralık 2025 21:09
Allah yardımcınız olsun. Tüm kalbimle şifa diliyorum Rabbimden.

Aysel K.
12 Aralık 2025 21:46
Rabbim yardımcınız olsun
E
Esra Y.
12 Aralık 2025 21:48
Oncelikle Allah yardimciniz olsun. Istanbuldaysaniz genellikle Zeynep Kamil hastanesi perinatoloji bolumune yonlendiriliyorsunuz, benzer sureclerden gectim dualarim sizinle..
Ö
Özlem Y. ..
13 Aralık 2025 19:36
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için
Ankara’da yaşıyorum. Söylediğiniz doktorları değerlendireceğim
Ankara’da yaşıyorum. Söylediğiniz doktorları değerlendireceğim