Annenin Vitamin Kullanması
209 görüntüleme
A
Ayşe
2 Mayıs 2026 11:16
Yoğun bir halsizlik yaşıyorum.
Emziren anne olarak magnezyum, D vitamini kullanmamda bir mahsur var mı?
D vitaminini 2 aylık bebeğime her gün doktorun söylediği dozda veriyorum.
Emziren anne olarak magnezyum, D vitamini kullanmamda bir mahsur var mı?
D vitaminini 2 aylık bebeğime her gün doktorun söylediği dozda veriyorum.
M
Meliha T.
2 Mayıs 2026 11:17
Bir sakınca yok ama kan tahlili yaptırıp kullanmanız daha doğru olur
M
Merve K.
2 Mayıs 2026 11:30
Kullanabilirsiniz kullanın hatta. Gebelikte kullanılan vitaminler emzirme sürecinde de önerilir annelere. Demir de kullanın.

Afranur K.
2 Mayıs 2026 11:31
Hamileyken kullandığınız tüm vitaminleri kullanabilirsiniz, kadın doğum doktorum bana doğumdan sonra reçete etmişti hatta demiri günde 2 kez d vit, de düzenli kullandım 6 ay boyunca.
halsizlik vs. Olması normal, hamileyken vücudumuzdan besleniyorlardı ama şimdi de hem emzirmeden dolayı hem de bedenen yorulduğumuz için aynı desteklere ihtiyacımız var 🙏🏻
halsizlik vs. Olması normal, hamileyken vücudumuzdan besleniyorlardı ama şimdi de hem emzirmeden dolayı hem de bedenen yorulduğumuz için aynı desteklere ihtiyacımız var 🙏🏻
A
Ayşe
2 Mayıs 2026 14:03
Hamileyken kullandığınız tüm vitaminleri kullanabilirsiniz, kadın doğum doktorum bana doğumdan sonra reçete etmişti hatta demiri günde 2 kez d vit, de düzenli kullandım 6 ay boyunca.
son zamanlarda yeni başladım demire.
Ferritin değerim 14.
Günde 2 kez kullanımda kabızlık yaptı mı acaba

Afranur K.
2 Mayıs 2026 14:21
Hamileliğin son haftasında karaciğer enzimlerim yükseldiği için takviyeleri kesmiştik,
Ferritin değerim 14.
Ferritin değerim 14.
Bol bol yeşillik kahvaltıda bile marul yiyordum,
3.5-4 litre su içiyorum,
Bunlar sayesinde şu an yaşamıyorum. Demiri de bu dönemde hala 2 tane kullanıyordum.
Eğer demire bağımlı kabızlık çok yaşıyorsanız, solgar ya da nbt life gibi markaların demirini denemenizi öneririm, daha yavaş çıkartıyor demir değerini ama kabızık yapmıyorlarx
A
Ayşe
3 Mayıs 2026 01:27
Teşekkürler geri dönüşleriniz için 💐 @Afranur Keskin @Merve Köker @Meliha Taşdemir
Yükleniyor...