Annelik Zor
198 görüntüleme
E
Ela A.
4 Temmuz 2025 18:26
Kızım 10 aylık bugün sabah 8 de 60 cc mama içti
Öğlen yoğurt yedi ve gün boyu ne mama yedi ne ek gıda zorlamak istemiyorum ama zayıflıyor zorlasamda yemiyor çok yoruldum dk 1800 ne yapacağımı şaşırdım
Öğlen yoğurt yedi ve gün boyu ne mama yedi ne ek gıda zorlamak istemiyorum ama zayıflıyor zorlasamda yemiyor çok yoruldum dk 1800 ne yapacağımı şaşırdım
G
Gözde Y.
4 Temmuz 2025 18:29
Çok az besin veriyorsunuz 7.5 aylık sabah 9da kalktığında 180 cc mama içiyor sonra 1 saat sonra şekerleme yapıyor öğlen kahvaltılık hazırlıyorum sonra + ara öğün 3-4 gibi mama içiyor şimdi daha yeni 2 öğün ek gıdaya geçtim
E
Ela A.
4 Temmuz 2025 18:30
Gözde yemiyor zorla ağzına tıkadıgımda tükürüyor
E
Ela A.
4 Temmuz 2025 18:31
Mama da içmiyor bebelac aptamil sma bütün mamaları denedim
A
Ayşe A.
4 Temmuz 2025 18:45
Doktor kontrolünde eğer sorun yoksa kendinize ekstra stres yapmayın lütfen bazı çocuk yemez yapacak bişey yok maalesef eğer çok zayıfsa doktorunuz zaten gerekli adımları atar bence. Çok içinize sinmiyorsa vitamin tarzı şeyler alıp takviye edici gıda olan yoğurt yiyormuş onun içine karıştırıp yedirebilirsiniz belki naçizane tavsiye sadece
E
Ela A.
4 Temmuz 2025 19:05
Annemin yanına geldim doktoruma ulaşamıyorum burda çocuk doktoruma randevu bulmak aşırı zor 8 kilo 10 aylık ama daha çok zayıfladığını hissedyrm hafif geliyor kiloyu geçtim sıvı kaybı olmasından korkuyorum
Y
Yasemin İ. K.
4 Temmuz 2025 22:16
Doğum kilosuna bakarak 10.aydaki kilonuz gayet normal gibi, hızlı kilo almış. Kendi kendine yedirmeyi de deneyin, oynayarak birkaç ısırık bile alsa iyi. 1 yaşına kadar doktorlar zaten ek gıda alımının az olmasını normal kabul ediyor genellikle. Aylık kilo takibini yaptırın mutlaka, nereye giderseniz gidin aile sağlığı merkezleri misafir kaydı ile bakıyorlar. İlla hastaneye gitmeniz şart değil
M
Merve T. A. ..
25 Temmuz 2025 20:50
İnstagramda hastalanmayançocuk sayfasında kilo aldıran atom tarifi var. Kimi çocuğun iştahı olmaz zorlamaya gerek yok bence. Böyle tarifle en azından alması gereken vitamini almış olsun yeterli Bi sayfaya bakın