Annelere Probiyotik Takviye

118 görüntüleme
D

Didem H.

8 Aralık 2025 18:29
Arkadaşlar bebeklere probiyotik damla veriyor doktorlar biliyorsunuz. Peki annelerin emzirirken probiyotik damla kullanmasında bir sıkıntı var mı veya sizler kullandınız mı? İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 20 gün kadar antibiyotik kullandım. Probiyotik kullanmak istiyorum. En azından bebeklere tavsiye edilenlerin yetişkin formunu kullansam diye düşündüm ama emin olamadım
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

8 Aralık 2025 19:13
Kullanabilirsiniz veya probiyotik prebiyotik açısından zengin gıdaları diyetinize ekleyebilirsiniz 💕unutmayın ki bağırsak 2. Beyindir yani ona yatırım her dönemde yapılabilir
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Aralık 2025 09:16
@Nazlı Güleç Baca Hocam peki güneş kremi kullanmak süte geçme sakıncası varmıdır belki bununla ilgili bir bilginiz vardır diye sormak istedim.
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

9 Aralık 2025 10:41
Ben gebelikte de mineral filtreli kullandım size de böyle öneririm @Hatice Celik
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

9 Aralık 2025 10:41
Farklarını biliyor musunuz?
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Aralık 2025 11:01
@Nazlı Güleç Baca Hocam bana dediniz bilmiyorum ama farklarını bilmiyorum benim elimde şuan geçen yazdan kalma solente tele ruber var hamile kalınca kullanmamıştım doktoruma sormak da aklıma gelmemişti o dönem mide bulantilariyla uğraş veriyordum
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

10 Aralık 2025 18:34
Basit tarifle cildinize sürdüğünüzde beyaz kalıyorsa mineral filtrelidir, yağ gibi pürüzsüz sürülüyor ve beyaz kalmıyorsa kimyasal filtrelidir 🥲 etiket okuma konusunda detaya girersek bakılacak çok fazla parametre var ama en basit olarak buna dikkat ederseniz iyi olur 💕 Güneş kremi kullanabilirsiniz, yasak değil ve hatta hormonlar henüz düzene girmediği için lekelenmeleri önlemede önemli rol oynar.
Hatice C. .

Hatice C. ..

10 Aralık 2025 18:36
@Nazlı Güleç Baca Çok teşekkür ederim benimki fondetenliymis kapatıcı etkili.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir