Annelere Çevre Baskısı

70 görüntüleme
G

Gdkmc

26 Kasım 2025 08:09
Merhaba, burada son birkaç gündür gördüğüm yanıtladığım konuların çoğunda hep annenin etrafındaki insanların anneye psikolojik baskı kurduğunu görüyorum. Sevgili anneler, biz anneyiz bebeğimiz için en iyisini biz biliriz biz hissederiz. Koskoca tıpı bir kenara atıp anne hissiyatı daha değerlidir diyen doktorlarımız var. Onlara mı inanalım yoksa çevremizdeki kendini bilmez, hadsizlere mi? Lütfen kimsenin söylediğini kafaya takmayın kendinize dert edinmeyin. Günün sonunda bebekle yine biz baş başa kalıyoruz biz bakıyoruz onlar bizlerin ne yaşadığını bilmiyor. Boş boş konuşanlara itibar etmeyin. Hepimiz çok değerliyiz. Çok güzel anneleriz 🩷
Özdemir

Özdemir

26 Kasım 2025 08:41
Ay deli oluyorum. Bebeğim ek gıdaya geçti geçeli çevremde sürekli ağzına bir şeyler tıkıştırmak istiyorlar. Tatlı, tuzlu hatta geçenlerde ısrarla çiğ köfte yedirmemi söyleyen bile oldu saçmalamayın dediğimde ise kötü olan yanlış yapan benmişim gibi bi de bakışları davranışları var ki delirmemek elde değil. Keşke hepsi yok olsa 😂
G

Gdkmc

26 Kasım 2025 08:43
Aynen biz onlar kadar bilmiyoruz sanki yok anlamıyorum Allah korusun çocuğa ciddi bir zarar verseler nasıl altından kalkacaklar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir