Annelerden Fikir Önerisi🥹
63 görüntüleme
Ş
Şerife...
8 Ocak 2026 12:54
Bebeğim 7,5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor hatta memeye yapışık yaklaşık 10 aylıkken işe geri dönmem gerek ama beni endişelendiren şey beslenme. ek gıdayı tatmin olacak kadar yemiyor sadece tadına bakıyor karnını doyurmuyor yani biberon asla kabul etmiyor mama vesaire hal böyleyken işe başladığımda beslenmesini nasıl yapacağım diye çok kararsızım sizler ne yaptınız . çeşitli yaptığım irmikli karışımlar çorbalar bunların da birkaç kaşık alıyor bırakıyor
not: süte yumurta alerjisivar herşeyi de yediremiyorum
not: süte yumurta alerjisivar herşeyi de yediremiyorum
S
Semanur A.
8 Ocak 2026 13:02
Ben 10. Aya kadar tadım süreci diye biliyorum o yüzden şuanda doymaması normaldir 10. Aydan sonra bebekler katı gıdayla doyumlara başlıyo hiç sütünüzü sağıp biberonla vermeyi denediniz mi belki biberona yavaş yavaş alışırsa işteyken en azından içiniz rahat eder
Ş
Şerife...
8 Ocak 2026 13:06
@Semanur Ay denedim 🥺çeşitli biberonlarla kendi sütümü verdim ama biberon ağzına gelmeden çığlık kıyamet başlıyor
İ
İrem
8 Ocak 2026 13:14
Ben de aynı durumdayım Şerife Hanımcığım bebeklerimiz 10. Ayına kadar ek gıdaya daha temel olarak geçer diye umuyorum ben de 🥺 insan çok endişe ediyor haklısınız benim bebeğim de ne emzik ne biberon aldı. Umutla o günleri bekliyorum