Anneler Yardımcı Olur Musunuz

110 görüntüleme
B

Burcu ..

21 Şubat 2026 11:58
Arkadaşlar merhaba kızım yedi aylık baktığım zaman dişleri görünüyor beyazlık var ama net değil ne zaman net olur ve bugün ilk defa kustu bayağı onunla ilgisi olabilir mi acaba çünkü beyazlık yeni yeni çıktı her zamanki kahvaltısını verdim sonra kustu
Hatice C. .

Hatice C. ..

21 Şubat 2026 12:50
Diş patlatmayla kusmasinin ortak bi yanı yoktur ateş huysuzluk uykusuzluk olurda kusma değil
B

Burcu ..

21 Şubat 2026 12:52
Aslında kaç gündür midesini bulandırıyor ama sadece salya gibi akıntı vardı ama kahvaltı dan sonra hemen kustu
B

Burcu ..

21 Şubat 2026 12:52
Ama dişleri tam patlamamış yani hafiften belli ama net değil
Hatice C. .

Hatice C. ..

21 Şubat 2026 13:28

Burcu

Aslında kaç gündür midesini bulandırıyor ama sadece salya gibi akıntı vardı ama kahvaltı dan sonra hemen kustu

Kendi salyası mı midesini bulandırıyor doğrusu ilk defa duyuyorum diş patlatma kısmında kusma yaşandığını ama tekrar düşününce altında başka birşey olabilecegine yöneliyorum çok emmiş yada çok yemiş olma ihtimali daha ağır basıyor.
B

Burcu ..

21 Şubat 2026 13:34

Hatice Celik

Kendi salyası mı midesini bulandırıyor doğrusu ilk defa duyuyorum diş patlatma kısmında kusma yaşandığını ama tekrar düşününce altında başka birşey olabilecegine yöneliyorum çok emmiş yada çok yemiş olma ihtimali daha ağır basıyor.

Kendi salyası değil midesi bulandığında kusmuyordu salya akıyordu kaç gündür ama bugün kustu
Hatice C. .

Hatice C. ..

21 Şubat 2026 13:37
Bunu bi muayene sonrası doktor çözer gidene videosunu çekin gösterirsiniz
H

Hadra Ö.

21 Şubat 2026 14:25
Çok yemiş olabilir diş çıkarma döneminde iştahsızdık olabiliyor çünkü korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Bir de ek gıdaya geçtini diye düşünüyorum mide de sindirmekte zorlanabiliyor yeni bir süreç olduğu için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir