Anneler 😭😭 Yardım

170 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

31 Ağustos 2025 17:41
İlk dişi çıktı ne içiyor ne yiyor gün boyunca 2 3 biberon içiyor 120 ml 7.ay ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım artık gece deniyorum uykuda deniyorum tadını değiştiriyorum ama olmuyor
B

Betül K.

31 Ağustos 2025 17:59
Diş dönemlerinde iştahsızlık oluyor. Ağrısı oluyor büyük ihtimal o yüzden yemek istemiyor. Benim bebeğimde soğuk uygulamak onu çok rahatlatıyordu. İçinde su olan diş kaşıyıcıyı buzluğa atıp donunca onu veriyordum. Onu ısırmak rahatlatıyordu. Onun dışında çeşitli diş jelleri ve granülleri var. Onlar da çok rahatlatıyor. Doktorunuza sorarsanız ürün önerecektir. Ne bebeğinizi zorlayın ne de kendinizi yıpratın. Sıkıntısı geçince iştahı düzeliyor
L

Leyla O.

31 Ağustos 2025 18:10
Kızımın diş çıkarma döneminde avokadoyu minik minik kesip donduryodum, buzluktan çıkarıp meyve filesi koyup eline veriyordum hem vitaminli hem de dişlerine iyi geliyordu aynı şeyi Muzla da yapabilirsiniz 
Fadile B.

Fadile B.

31 Ağustos 2025 19:04
Ama bunları denedim buna ragmen olmuyor
A

Ayşenur D.

1 Eylül 2025 15:33
Biraz zeytinyağında birkaç karanfil bekletin jel kıvamına gelince diş etlerine masaj yaparak sürün bu da rahatlatıyo. Benim kızım da diş çıkarırken gün boyunca ne anne sütü alırdı ne ek gıda. Endişenizi anlıyorum aç kalır diye ama kendinizi strese sokmayın stres bebeği daha çok etkiliyo maalesef. Yemeyi çok sevdiği şeyleri vermeyi teklif edin olmuyorsa da zorlamayın bence. Emin olun geçecek 🌸
Fadile B.

Fadile B.

1 Eylül 2025 15:41
İnşallah 🤲🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir