Anneler Yardım

94 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 09:00
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve çaresiz bebeğim bu aralar çok huzursuz bende ister istemez bazen bağırıyorum 🙁🫣 o an bi şey oluyor istemsizce oluyor başka şehirdeyim ve tek bakıyorum eşim malesef var ama o kadar yoğun ki eve bile yemeğe geliyor bebek uyumuş oluyor bazen sabrım kalmıyor bazen çok mutlu ediyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

12 Ağustos 2025 09:13
Hepimiz yaşıyoruz emin olun eşim astsubay oda çok yoğun çalışıyor bazen görmüyorum bile tek bakıyorum bebeğime bazen sabrımda daralıyor ister istemez insan bağırıyor😟😔
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 09:17
Benim eşimde kolluk kuvvetlerinde hafta sonu bile yok bazen oluyor çok üzülsekte nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum her gün değil bir kere bile olsa çok üzülüyorum 🙁
Yeter O. .

Yeter O. ..

12 Ağustos 2025 09:35
Tabi insan üzülüyor ama elimizde değil emin ol buna😔
R

Raziye Ç.

12 Ağustos 2025 10:14
Benimde kızım 17 aylık 3 aylıkken gitti babası askeri personel tel büyütüyorum. Senin gibi cok oldum hep bi endişeyle uyandım sabaha özellikle hastalandığında cocugum cok korktum Allahım tek başına cocuk bitenlerin yardımcısı olsun hep dualar oku rahatla tv den az dua için sıkılmış senin
N

Nur T.

12 Ağustos 2025 15:13
Çok normal kendimi çok sabırlı sanardım bende ama insanın sabrı tükeniyor çaresiz kalıyor bazen. Benim tavsiyem elinizden geldiği kadar sosyalleşmeye çalışın. Anneye de iyi geliyor ortamda da insanlar bebeği taşıyor seviyor kısa bir süre bile olsa anne oturup rahatlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir