Anneler Meme Küçültme

242 görüntüleme
Kübra D.

Kübra D.

11 Ağustos 2026 22:12
Merhaba, meme küçültme ameliyatı olan var mı aranızda
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
11 Ağustos 2026 23:54
Meme küçültmeden önce toparlama ameliyatı olan var mı peki benimkiler karnımda resmen 😃
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 00:48
ameliyat yerine kesinlikle sıkı ama gerçekten sıkı kaliteli yüksek fiyatlı toparlayıcı korse sütyen kullanın en azından 6-7 ay deneyin. Ameliyat kesinlikle son ihtimal bile olmamalı. Asla tavsiye etmiyorum. İnanın bir noktadan sonra göğüsler yine sarkıyor. Ama düzenli toparlayıcı korse sütyen ve evde bile olsa spor olarak biraz göğüs çalışmak çok daha faydalı
Kübra D.

Kübra D.

12 Ağustos 2026 00:50
Hayat kalitesi yerlerde, ne giydiğim kıyafet yakışıyor bir de sırt bel boyun ağrısı cabası. Kamburum bekarlıktan beri var e emzirme sonrasını zaten anlatmıyorum bile. Siz ameliyat mı oldunuz
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 00:52
Çok yakınım oldu inanın ki gerçekten sağlık sorunu olmadıkça ameliyat masasına yatmak inanılmaz gereksiz. Bel ve boyunda destekleyen korse sütyen modelleri var. Yurt dışından falan bir şekilde bulun sipariş edin kesinlikle. İnanın bir süre sonra o göğüste boşalıyor sarkma kısmını da gerçekten sıkı bir sırt bel destekli korse sütyenle halledersiniz, ben öyle yapıyorum :)
Kübra D.

Kübra D.

12 Ağustos 2026 00:57
Eda Kırkbudak
Çok yakınım oldu inanın ki gerçekten sağlık sorunu olmadıkça ameliyat masasına yatmak inanılmaz gereksiz. Bel ve boyunda destekleyen korse sütyen modelleri var. Yurt dışından falan bir şekilde bulun sipariş edin kesinlikle. İnanın bir süre sonra o göğüste boşalıyor sarkma kısmını da gerçekten sıkı bir sırt bel destekli korse sütyenle halledersiniz, ben öyle yapıyorum :)
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, peki bana o korse sütyen modelini atabilir misiniz. Yani Türkiye den kullanıp memnun kaldığınız :))
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 01:08
ben yurt dışından almıştım ama tr modelini de bulursam muhakkak yazacağım. 20 günlük anneyim ben de:) daha yeni bir korse daha aldım, onun markasını söyleyeyim muhakkak küçük beden alın şahane ötesi bir korse ben evde hiç üstümden çıkartmıyorum onunla emziriyorum onunla uyuyorum hem göğsümü hem karnımı sarıyor şahane:) markası [fitbodypro.com](fitbodypro.com) kesinlikle buradaki askılı alttan kancalı olan korse modelini alın. Beli boynu destekleyen korse de bulursam atacağım muhakkak :) hayatta her şey gelip geçici, hiç sıkmayın canınızı… kambur düzeltme ve göğüs ağrıları için YouTube’dan falan spor hareketli aktivite hareketleri olan videolar bulun böyle kısa süreli 8-9 dakikalık olanlar vardır, bir kaç ay deneyin inanın narkoz yiyip göğüslerinizi küçültmekten iyidir. Estetik cerrahı çok yakın bir arkadaşım var, hep söylediği şey benim mesleğim de çok para var ama asla kendime yapmam o estetikleri. Allah korusun bir kaza olsa acil narkoz almanız gerekse ameliyat için, 1 yıl içinde [2.kez](2.kez) narkoz çok tehlikeli oluyor ölümcül sonuçları oluyor, meme ameliyatı olup 3 ay sonra acil ameliyat olmanız gerekse kötü sonuçlanır… benim annem 25 sene sonra sezeryan göbeğinden ve sarkan göğüslerinden birden bire kurtuldu, çünkü yaşlılık sebebiyle zayıfladı ve hepsi düzeldi. Yani hepsi bir gün en nihayetinde geçiyor, boşuna annelik zor demiyorlar öyle çok zorlukları varmış ki… neyse siz o vücut korsesini alarak başlayın işe :) bir de kambur ve göğüs küçültme için kısa kısa egzersiz videoları yapın muhakkak yoluna girecektir öyle olacağına inanın, o zaman gerçek olur :)
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 01:11
https://ty.gl/ouym4z6k5rkrv dik duruş korsesini kullanın mesela muhakkak bel ağrılarına iyi gelecektir :)
Kübra D.

Kübra D.

12 Ağustos 2026 01:12
Eda Kırkbudak
ben yurt dışından almıştım ama tr modelini de bulursam muhakkak yazacağım. 20 günlük anneyim ben de:) daha yeni bir korse daha aldım, onun markasını söyleyeyim muhakkak küçük beden alın şahane ötesi bir korse ben evde hiç üstümden çıkartmıyorum onunla emziriyorum onunla uyuyorum hem göğsümü hem karnımı sarıyor şahane:) markası [fitbodypro.com](fitbodypro.com) kesinlikle buradaki askılı alttan kancalı olan korse modelini alın. Beli boynu destekleyen korse de bulursam atacağım muhakkak :) hayatta her şey gelip geçici, hiç sıkmayın canınızı… kambur düzeltme ve göğüs ağrıları için YouTube’dan falan spor hareketli aktivite hareketleri olan videolar bulun böyle kısa süreli 8-9 dakikalık olanlar vardır, bir kaç ay deneyin inanın narkoz yiyip göğüslerinizi küçültmekten iyidir. Estetik cerrahı çok yakın bir arkadaşım var, hep söylediği şey benim mesleğim de çok para var ama asla kendime yapmam o estetikleri. Allah korusun bir kaza olsa acil narkoz almanız gerekse ameliyat için, 1 yıl içinde [2.kez](2.kez) narkoz çok tehlikeli oluyor ölümcül sonuçları oluyor, meme ameliyatı olup 3 ay sonra acil ameliyat olmanız gerekse kötü sonuçlanır… benim annem 25 sene sonra sezeryan göbeğinden ve sarkan göğüslerinden birden bire kurtuldu, çünkü yaşlılık sebebiyle zayıfladı ve hepsi düzeldi. Yani hepsi bir gün en nihayetinde geçiyor, boşuna annelik zor demiyorlar öyle çok zorlukları varmış ki… neyse siz o vücut korsesini alarak başlayın işe :) bir de kambur ve göğüs küçültme için kısa kısa egzersiz videoları yapın muhakkak yoluna girecektir öyle olacağına inanın, o zaman gerçek olur :)
O kadar haklısınız ki, bu arada Allah bebeğinizi sağlıkla,huzurlu ve mutlu sekilde büyütmeyi nasip etsin. Her şey gönlünüzce olsun. Beni aydınlattığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Randevu almıştım bi bakayım ne derler acaba diye suan sanırım iptal edicem:))
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 01:13
https://ty.gl/4krsir6tc2pwx bir de şöyle korseli modelde bakın muhakkak o da çok faydalı olur, malum kış yakın, kıyafetlerin altına rahatça giyersiniz :) göğüsleri de alttan destekler, hatta sütyen olarakta toparlayıcı giyersiniz gece uyuyana kadar çıkartmazsanız çok faydası olur :)
Kübra D.

Kübra D.

12 Ağustos 2026 01:13
Eda Kırkbudak
https://ty.gl/ouym4z6k5rkrv dik duruş korsesini kullanın mesela muhakkak bel ağrılarına iyi gelecektir :)
Bundan var ama ben çok tembelim ve rutini beceremiyorum ya iki gün taksam üçüncü gün çıkarıyorum resmen:D hemen favorilere ekledimm
E

Eda K.

12 Ağustos 2026 01:15
Bence kesinlikle iptal edin, inanın bir komplikasyon olur evladınız var Allah korusun neler görüyoruz en iyi doktorlara ameliyat olan danla biliç bile şimdi ne durumda:) siz kesinlikle bu şekilde korselerle destek alın önce onu deneyin, ama 1 hafta kullanıp bırakmayın uzun sürede faydası olacaktır. Anneannem ilk doğum yaptığında hem baş örtüsü sarmış karın çevresine sıkıca, karnı çabuk insin göğüsleri de sarkmasın diye, 6 çocuk doğurmuş hepsinde işe yaramış :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir