Anneler Kullandığınız Vitamin Takviye Vs Var mı Neler Kullanıyorsunuz?

850 görüntüleme
T

Trksmyy

26 Nisan 2026 10:24
Sabahları hep yorgun uyanıyorum gece uykumu alamadığım ve sık uyandığım için malesef gün içinde de ne bir şey yapmaya ne çocuğa enerjim hiç olmuyor kullandığınız vitamin takviye vs var mı önerebileceğiniz ?
C

Cennet ..

26 Nisan 2026 10:58
Osteocare kullanıyorum
T

Trksmyy

26 Nisan 2026 11:03
Cennet 💐
Osteocare kullanıyorum
Kilo ve uyku hali yaptı mı peki
C

Cennet ..

26 Nisan 2026 11:05
Hayır hayır içeriği çok güzel. İlk gebelikte doğum sonrası elimde uyuşmalar kalmıştı. Aile hekimimiz önermişti. İkinci gebelikte gebelik boyunca ve doğum sonrası kullanmaya devam ettim. Gün içinde aktif olma konusunda da ellerimdeki uyuşmalar ayaklarımdakş kramplar konusunda da çok etkiliydi
H

Havva G.

26 Nisan 2026 11:27
D vitamini var magnezyum kullanın mutlaka 🩶
Duygu B. B.

Duygu B. B.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 16:05
Benim doktorum da hiçbir şey kullanma iyi beslen yeterli dedi ama hamilelikten kalan decavit vardı, onu kullanmaya devam ediyorum
Z

Zeliha Ö.

5 Mayıs 2026 21:47
Ocean mummy ve ocean magnezyum kullanıyorum gayet etkili oluyor hanımlar kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle bilginize.
M

Merve

7 Mayıs 2026 10:58
İmom latte süt attırıcı etkisi de var ben memnumın
T

Trksmyy

7 Mayıs 2026 11:55
Merve
İmom latte süt attırıcı etkisi de var ben memnumın
Mamayla besleniyor malesef 🤦🏻♀️ süt artırma konusunda bir arayışım yok o yüzden sadece gün içerisinde enerjimi toparlayacak bir takviye gerekiyor sizin söylediğiniz ürün bu konuda başarılı bir ürün mü acaba?
Afranur K.

Afranur K.

7 Mayıs 2026 13:10
Eğer emzirmiyorsanız solgar female multivitamin öneririm. Ama ilk önerim kan tahlili yaptırmanız olur, eğer spesifik olarak düşük olan bir vitamin değeriniz varsa solgar gibi, i mon gibi ilaçlar işe yaramaz. Daha eczane tipi, doğrudan o vitamini destekleyen ilaç ile oranı arttırıp daha sonra idame etmek için bu muktivitaminleri kullanın.

Bebeklerimizi zaten asm ye kontrole götürüyoruz, o esnada aile hekimine rica etseniz hemen tahlilleri isterler zaten.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir