Anneler Destek

120 görüntüleme
A

Ayşe G.

5 Şubat 2026 21:43
bebeğim 7 günlük bugün emmeye başladı, bu vakte kadar mama ve sağım anne sütüydük dün sarılık kontrolümüzde düşmüş olduğunu gördük bugün emzirmeye başladığımdan doyup doymamasını anlamıyorum bi de uykudan güç uyandırıyorum sarılık yükselir mi napmalyım?
B

Buket ..

5 Şubat 2026 21:46
İlk 1 ay 2 saatte bir emzirin kilo alımına göre 2. Aydan sonra süreler uzuyor Osman hocanın bununla ilgili bir videosu vardı. Doyduğunu bez sayısından anlayabilirsiniz 6-8 bez olmalı
S

Seval Y.

5 Şubat 2026 21:46
Günlük cisli bez sayısı önemli, yeterli cisli bez var ise doyuyordur. Kontrolde kilo alimida onemli tabi. Doktorunuz mutlaka sizi bilgilendirir. Benim bebeğimde sarilik olmuştu uykudan zor uyandiriyorduk 2 saatte bir emzirme ve mama veriyordum. Benim sutum hep az geldi mama destekli devam ettim hep
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 21:49
Ayşe Hanım merhaba bebeğiniz daha çok küçükmüş 2 saati geçmeyecek şekilde emzirmelisiniz ve bebek her istediğinde emzirmelisiniz sarılıkla ilgili yorum yapamayacağım çocuklarım sarılık olmadı günde 5-6 tane de çişli bez alırsanız bebiş doyuyordur Allah sağlık versin evladınıza🌸
A

Ayşe G.

5 Şubat 2026 21:52
peki ne kadar süre emzirmeliyim şuan memede zaten o bırakana kadar bırakmam o ayrı ama doyuyor diyebilmek için kaçar dk emzirikmeli
S

Ssssss

5 Şubat 2026 21:54
Hemşireler bana ilk 1 ay sütün sürekli gelmesi için 15 dk birini 15 dk birini demişti ayrıca tekrar diğer emzirme saatindede en son hangi memeyi emzirdiyseniz ondan devam etmemmi istedi sebebi de sütün yağlı kısmı kilo aldıran kısmına ulaşsın diye bebek
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 22:43

Ayşe Güneş

peki ne kadar süre emzirmeliyim şuan memede zaten o bırakana kadar bırakmam o ayrı ama doyuyor diyebilmek için kaçar dk emzirikmeli

Meme yumuşayana kadar bebeğin çekiş gücüne bağlı olmakla birlikte ortalama tek memeyi 20 dakika emmeli bebeğiniz
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 22:45
Günlük 4-6 çişli bez çıkmalı bebek memede tatmin olmalı sütünüzü yağlandırmak için ceviz badem avokado Hindistan cevizi yağı tüketebilirsiniz günlük 3 litre su stresten uzak bir emzirme ıspanak dere otu semiz otu kırmızı ve beyaz et süt üretimine katkıda bulunur
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 22:47
Her iki memeyi de eşit şekilde vermeye özen gösterin ön süt-son süt kavramını unutmayalım ön süt bebeğin su ihtiyacını giderir beyin gelişimine katkı sağlar son süt yağlı süt kilo alımının destekler
B

Büşra K. ..

5 Şubat 2026 22:49
Ayşe Hanım akıl veriyor gibi algılanmak istemem emzirme danışmanlığı almıştım hatırladıklarımı yazıyorum buraya yanlış anlamayın çok bilmişlik değil amacım
A

Ayşe G.

5 Şubat 2026 23:59
yok estağfirullah sürecim yeni zaten tecrübe duymak istediğim için yazdım buraya da şimdi de memeden ayrılmak istemiyor🤣 saat tutuyorduk ilk zamanlar şimdi öyle bi şeye ihtiyacım kalmadı
B

Büşra K. ..

6 Şubat 2026 00:01

Ayşe Güneş

yok estağfirullah sürecim yeni zaten tecrübe duymak istediğim için yazdım buraya da şimdi de memeden ayrılmak istemiyor🤣 saat tutuyorduk ilk zamanlar şimdi öyle bi şeye ihtiyacım kalmadı

Oh afiyet olsun bebeğinize Allah bağışlasın bu arada 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir