Anneler Deneyimi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi
81 görüntüleme
B
Burcu ..
24 Şubat 2026 15:12
Arkadaşlar merhaba bugün hastaneye götürdüm rutin kontrol için kiloya doktor fazla dedi 7 buçuk aylık kızıma 10,500 bir yaş kilosu dedi mamayı bırak artık dedi kes anne sütü ve ek gıda yeterli ama mama vermediğim de durmuyor ki her içmede 2 ölçek içiyor ama yeni doğduğunda başladım mamaya doktor tavsiye üzerine sütüm yetersiz di kilo almıyordu çocuğum ve başladık şimdi mamayı kesmelimiyim
M
Melek T.
24 Şubat 2026 15:21
Merhaba mama konusunda deneyimim yok ama doktorun dediği gibi kilosu çokmuş bebeğinizin. Bence doktorunuzun söylediklerinin uygulamalısınız.
Her bebek farklıdır ama benim bebeğim 5 gün sonra 7 aylık olacak kilosu 8500 dü en son. İnşallah kolaylıkla kesebilirsiniz 🌸
Her bebek farklıdır ama benim bebeğim 5 gün sonra 7 aylık olacak kilosu 8500 dü en son. İnşallah kolaylıkla kesebilirsiniz 🌸
B
Burcu ..
24 Şubat 2026 15:23
Merhaba mama konusunda deneyimim yok ama doktorun dediği gibi kilosu çokmuş bebeğinizin. Bence doktorunuzun söylediklerinin uygulamalısınız.
T
Tuğba B. ..
24 Şubat 2026 16:12
Kilısu fazla mamayı azalta azalta bitirin