Anneler Deneyimi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi

81 görüntüleme
B

Burcu ..

24 Şubat 2026 15:12
Arkadaşlar merhaba bugün hastaneye götürdüm rutin kontrol için kiloya doktor fazla dedi 7 buçuk aylık kızıma 10,500 bir yaş kilosu dedi mamayı bırak artık dedi kes anne sütü ve ek gıda yeterli ama mama vermediğim de durmuyor ki her içmede 2 ölçek içiyor ama yeni doğduğunda başladım mamaya doktor tavsiye üzerine sütüm yetersiz di kilo almıyordu çocuğum ve başladık şimdi mamayı kesmelimiyim
M

Melek T.

24 Şubat 2026 15:21
Merhaba mama konusunda deneyimim yok ama doktorun dediği gibi kilosu çokmuş bebeğinizin. Bence doktorunuzun söylediklerinin uygulamalısınız.

Her bebek farklıdır ama benim bebeğim 5 gün sonra 7 aylık olacak kilosu 8500 dü en son. İnşallah kolaylıkla kesebilirsiniz 🌸
B

Burcu ..

24 Şubat 2026 15:23

Melek T

Merhaba mama konusunda deneyimim yok ama doktorun dediği gibi kilosu çokmuş bebeğinizin. Bence doktorunuzun söylediklerinin uygulamalısınız.

Her bebek farklıdır ama benim bebeğim 5 gün sonra 7 aylık olacak kilosu 8500 dü en son. İnşallah kolaylıkla kesebilirsiniz 🌸

Çok teşekkür ederim inşallah çünkü hep tek meme ile devam ediyorum hata yaptım ama öyle alıştım tersime geliyor diye bi süre sonra verdim almadı
T

Tuğba B. ..

24 Şubat 2026 16:12
Kilısu fazla mamayı azalta azalta bitirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir