Anneler Bakar Mısınız
181 görüntüleme
Z
Zeynep O. ..
1 Eylül 2026 22:14
Anneler meraba. Bikac konu hakknda sizinle konuşmak istiyorumm. Bebeğim son zamanlarda uykuya çok fazla direnmeye ve uyaniklik süresini uzatmaya başladı 11 aylık olmak üzere bu arada. Gündüz full ağlıyor yani hep huysuz hep huzuesuz bu kadar degildi bı şekilde oyalaniyordi ve uykusu gelince de bı şekilde uyurdu. Son olarak da tam uykuya dalmak uzereyken bı titreme geliyor üst üste bunu da anlamadım aslında korkmalı mıyım bilmiyorum o titreme den sonra ağlıyor. Bunlar dişe bağlı olabilir mi gece uyumadan bikac kez ağrı kesici verdiğinde daha rahat uyuduğunu gördüm. Alt iki dişi cikt üst dişler zorluyor gibi çok fazla salyasi var
R
Rabia K. ..
1 Eylül 2026 22:18
Benim bebeğimde 11 olmak üzere titreme olayını gözlemlemedim ama harici hepsi fazlasıyla bizde de var sürekli mızmız kucakta hiç memnun olmuyor uykuya direnme de var
Z
Zeynep O. ..
1 Eylül 2026 22:20
Benim bebeğimde 11 olmak üzere titreme olayını gözlemlemedim ama harici hepsi fazlasıyla bizde de var sürekli mızmız kucakta hiç memnun olmuyor uykuya direnme de var
R
Rabia K. ..
1 Eylül 2026 22:33
Dişten dolayı mu bu huysuzluklari acaba? Titreme olayını da anlamlandiramadim korkuyorum açıkçası bı doktora görünmek lazım mıdır son bikac gündür böyle çünkü

Tay
1 Eylül 2026 22:50
Evet dişte ateş falan olur huysuzluk iştahsızlık isal da olanı var ama titreme olmaz doktora getirin lütfen
Z
Zeynep O. ..
4 Eylül 2026 13:34
Evet dişte ateş falan olur huysuzluk iştahsızlık isal da olanı var ama titreme olmaz doktora getirin lütfen
Yükleniyor...