Anneler 😞

121 görüntüleme
G

Gamze S.

10 Nisan 2026 11:26
Şu an 8 aylık ilk kanlı kakası 4. Ayda bir kare olmuştu diyet yaptım anne sütüyle besleniyor herseyi açtım sorun yaşamdık. 6. Aydan beri ek gıda veriyorum azar azar tadım şeklimde son 1 aydır her gün yumurta ve gün içerisinde sebzeyle biraz yoğurt veriyordum bugün sabah mukuslu hafif kanlı kaka geldi 3 güm içinde ayrı günlerde en son yoğurt yumurta ve armut yemişti ne yapacam bu durumu yaşayan var mı
Şilan D.

Şilan D.

10 Nisan 2026 12:30
merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun benim de oğlum süt alerjikti ben anne sütü vermedim ama belki sizin yoğurt yemenizle bebeğinizin bizzat yoğurt yemesi farklı şeylerdir belki yoğurdu cildinin bir yerine sürmeyi deneyin sizde döküntü yok anladığım kadarıyla kızarıklık falan oluyorsa ondan olabilie zaten aşamalı olarak gidiyor süreç önce yoğurt sonra peynir vs
Afranur K.

Afranur K.

10 Nisan 2026 13:04
Kanlı kakayı 1 kere mi gördünüz? Şu an devam eden bir durum yoksa eğer mikroçatlak ihtimali de var. Diyeti açtım, yoğurt, yumurta 1 aydır veriyordum yazmışsınız.
G

Gamze S.

10 Nisan 2026 13:09
Evet veriyorum ve sorun yaşamadım en son yumurta yediği gün avakadoda yemişti gün içinde tekrar kaka yaptı kan yok ama mukuslu dişte çıkarıyor şaşırdım kaldım
Afranur K.

Afranur K.

10 Nisan 2026 13:22

Gamze Soğan

Evet veriyorum ve sorun yaşamadım en son yumurta yediği gün avakadoda yemişti gün içinde tekrar kaka yaptı kan yok ama mukuslu dişte çıkarıyor şaşırdım kaldım

Diş çıkartıyorsa eğer salya artışı vardır, büyük kısmını da yutuyordur bu mukusu arttırır.

Uzun zamandır verdiğiniz besinlerde de bu kadar geç reaksiyon almamız çok çok düşük bi ihtimal, kan da mikraçatlak kaynaklı olabilir bundan dolayı.

Bence rutininizi bozmadan takip edin, kan da artış, vücutta döküntü, kabarma, kanamalı geçmeyen pişik gibi ekstra belirtiler olursa alerjiyi yeniden düşünün.
G

Gamze S.

10 Nisan 2026 13:23

Afranur Keskin

Diş çıkartıyorsa eğer salya artışı vardır, büyük kısmını da yutuyordur bu mukusu arttırır.

Uzun zamandır verdiğiniz besinlerde de bu kadar geç reaksiyon almamız çok çok düşük bi ihtimal, kan da mikraçatlak kaynaklı olabilir bundan dolayı.

Bence rutininizi bozmadan takip edin, kan da artış, vücutta döküntü, kabarma, kanamalı geçmeyen pişik gibi ekstra belirtiler olursa alerjiyi yeniden düşünün.

Çok teşekkür ederim 🌺 öyle yapacam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir