Anne Vitamini
560 görüntüleme
N
Neslişah A.
19 Haziran 2026 11:56
Emzirirken hangi vitaminleri kullanmalıyız bebeğim 6 aylık sadece anne sütü alıyor ve ben hiçbir şey kullanmıyorum fakat artık kramplar saç dökülmesi çok arttı neler kullanabilirim
G
Gökçin N.
19 Haziran 2026 12:07
Ben imom latte ve 1000 ü d vitamini kullanıyorum. Saç dökülmesi bu dönemde olağan ama mutlaka kan tahlili yaptırın demir eksikliği ve tiroid açısından.
E
Emel Ö.
19 Haziran 2026 12:14
Ben hamile iken kullandığım omepa vm takviyesine devam ediyorum. Ayrıca demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara dönemlerde de c vitamini kullanıyorum göğüs yaralarım için. Bebeğim şu an 7,5 aylık.
Hamile iken kullandıklarımıza devam edilmesi gerekiyormuş. Takviye almama rağmen tam anlamıyla dinç olamıyorum siz nasıl dayanıyosunuz:)
Hamile iken kullandıklarımıza devam edilmesi gerekiyormuş. Takviye almama rağmen tam anlamıyla dinç olamıyorum siz nasıl dayanıyosunuz:)
N
Neslişah A.
19 Haziran 2026 12:15
Ben hamile iken kullandığım omepa vm takviyesine devam ediyorum. Ayrıca demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara dönemlerde de c vitamini kullanıyorum göğüs yaralarım için. Bebeğim şu an 7,5 aylık.
E
Emel Ö.
19 Haziran 2026 12:18
Bu arada saç dökülmelerim 4. Ay civarında başladı çok arttı. Bu aralar sanki biraz azalıyor gibi geldi. Ama yine de hayatımda hiç dökülmediği kadar dökülüyor tabi :) saçlarıma takılmıyorum bir dönem dökülüp sonra normale dönüyormuş yerine çıkıyormuş tekrar :)
N
Neslişah A.
19 Haziran 2026 12:19
Bu arada saç dökülmelerim 4. Ay civarında başladı çok arttı. Bu aralar sanki biraz azalıyor gibi geldi. Ama yine de hayatımda hiç dökülmediği kadar dökülüyor tabi :) saçlarıma takılmıyorum bir dönem dökülüp sonra normale dönüyormuş yerine çıkıyormuş tekrar :)
E
Emel Ö.
19 Haziran 2026 12:20
E
Emel Ö.
19 Haziran 2026 12:21
Saça bende takılmıyorum saçlarım çok gürdü o yüzden problem yaratmadı ama değerlerim bence çok düştü bi kan verip ona göre bi şeyler kullanmak en mantıklısı olacak sanırım
T
Tuğba
19 Haziran 2026 13:23
4 aylık bebegim, sac dökülmelerim, bacak krampları uyuşukluğu sebebiyle kan verdim. Demirim cok düşmüş, şuan demir takviyesi, d vitamini, magnezyuma başladım. Birde ocean B12 dil altı sprey kullanmaya başladın.

Ayşe N. C.
19 Haziran 2026 14:49
Vitamin kullanmanı tavsiye ederim fakat sadece azalma oluyor Ağrıların da saç dökülmelerinde emzirdiğin için tam geçmiyor ama bırakınca emzirmeyi hepsi belli bir süre içinde geçiyor
S
Sibel Y.
22 Haziran 2026 03:18
Elenatal 3 ile devam ediyorum. Demir ve magnezyum da kullaniyorum. Doktorumun önerisi üçü de. Magnezyum kullanmazsan bacaklarına kramp girer diye söylemisti zaten.
B
Bengü B. E.
22 Haziran 2026 09:16
Saç dökülmesi için hiç bir etkisi olmadı ama hamileliğimde kullandığım takviyelere devam ediyordum sadece demiri bırakmak zorunda kaldım hemoroid yüzünden
Yükleniyor...