Anne Vitamini

560 görüntüleme
N

Neslişah A.

19 Haziran 2026 11:56
Emzirirken hangi vitaminleri kullanmalıyız bebeğim 6 aylık sadece anne sütü alıyor ve ben hiçbir şey kullanmıyorum fakat artık kramplar saç dökülmesi çok arttı neler kullanabilirim
G

Gökçin N.

19 Haziran 2026 12:07
Ben imom latte ve 1000 ü d vitamini kullanıyorum. Saç dökülmesi bu dönemde olağan ama mutlaka kan tahlili yaptırın demir eksikliği ve tiroid açısından.
E

Emel Ö.

19 Haziran 2026 12:14
Ben hamile iken kullandığım omepa vm takviyesine devam ediyorum. Ayrıca demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara dönemlerde de c vitamini kullanıyorum göğüs yaralarım için. Bebeğim şu an 7,5 aylık.

Hamile iken kullandıklarımıza devam edilmesi gerekiyormuş. Takviye almama rağmen tam anlamıyla dinç olamıyorum siz nasıl dayanıyosunuz:)
N

Neslişah A.

19 Haziran 2026 12:15
Emel Özkesek
Ben hamile iken kullandığım omepa vm takviyesine devam ediyorum. Ayrıca demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara dönemlerde de c vitamini kullanıyorum göğüs yaralarım için. Bebeğim şu an 7,5 aylık.

Hamile iken kullandıklarımıza devam edilmesi gerekiyormuş. Takviye almama rağmen tam anlamıyla dinç olamıyorum siz nasıl dayanıyosunuz:)
işte sanırım artık dayanamıyorum😅
E

Emel Ö.

19 Haziran 2026 12:18
Bu arada saç dökülmelerim 4. Ay civarında başladı çok arttı. Bu aralar sanki biraz azalıyor gibi geldi. Ama yine de hayatımda hiç dökülmediği kadar dökülüyor tabi :) saçlarıma takılmıyorum bir dönem dökülüp sonra normale dönüyormuş yerine çıkıyormuş tekrar :)
N

Neslişah A.

19 Haziran 2026 12:19
Emel Özkesek
Bu arada saç dökülmelerim 4. Ay civarında başladı çok arttı. Bu aralar sanki biraz azalıyor gibi geldi. Ama yine de hayatımda hiç dökülmediği kadar dökülüyor tabi :) saçlarıma takılmıyorum bir dönem dökülüp sonra normale dönüyormuş yerine çıkıyormuş tekrar :)
Saça bende takılmıyorum saçlarım çok gürdü o yüzden problem yaratmadı ama değerlerim bence çok düştü bi kan verip ona göre bi şeyler kullanmak en mantıklısı olacak sanırım
E

Emel Ö.

19 Haziran 2026 12:20
Emel Özkesek

Şunu da ekleyim. Aslında doğumdan sonra doktorum magnezyuma gerek olmadığını söylemişti bırakmıştım. Ama sonraki aylarda tekrar başladım. Çünkü bacağıma kramplar girmeye başlamıştı. Hem de hamile iken magnezyum uyku kalitemi çok artırmıştı. O yüzden kendim tercih ederek başladım ve kramplarım azaldı. Ama diğer takviyelerim doktorumun tavsiyesiydi
E

Emel Ö.

19 Haziran 2026 12:21
Neslişah Astepe
Saça bende takılmıyorum saçlarım çok gürdü o yüzden problem yaratmadı ama değerlerim bence çok düştü bi kan verip ona göre bi şeyler kullanmak en mantıklısı olacak sanırım
Bir tahlil verin tabi. Sağlık ocaklarında pratik oluyor bence. Ama her emziren annenin demir ve d vitamini alması gerektiğini söylüyorlar. Özellikle bebekler belirli aya kadar demir ihtiyaçlarını anneden karşılıyorlarmış.
T

Tuğba

19 Haziran 2026 13:23
4 aylık bebegim, sac dökülmelerim, bacak krampları uyuşukluğu sebebiyle kan verdim. Demirim cok düşmüş, şuan demir takviyesi, d vitamini, magnezyuma başladım. Birde ocean B12 dil altı sprey kullanmaya başladın.
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

19 Haziran 2026 14:49
Vitamin kullanmanı tavsiye ederim fakat sadece azalma oluyor Ağrıların da saç dökülmelerinde emzirdiğin için tam geçmiyor ama bırakınca emzirmeyi hepsi belli bir süre içinde geçiyor
S

Sibel Y.

22 Haziran 2026 03:18
Elenatal 3 ile devam ediyorum. Demir ve magnezyum da kullaniyorum. Doktorumun önerisi üçü de. Magnezyum kullanmazsan bacaklarına kramp girer diye söylemisti zaten.
B

Bengü B. E.

22 Haziran 2026 09:16
Saç dökülmesi için hiç bir etkisi olmadı ama hamileliğimde kullandığım takviyelere devam ediyordum sadece demiri bırakmak zorunda kaldım hemoroid yüzünden
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir