Anne ve Bebekleri Salın Artık!!!
155 görüntüleme

Yonca C.
10 Ocak 2026 22:50
Oğlum 22 aylık ve çok hareketli göz teması var ismine tepki veriyor ilk kelimesini 7 aylıkken söyledi mama dedi 12 aylık olduğunda getir götür yapmaya başladı anladığı birçok kelime var söylediği de birçok kelime var ikili cümlee kullanmaya başladı susadığında su iç uykusu geldiğinde iyi geceler anneni ne kadar seviyorsun dediğimde bu kadar çok diyip elleriyle göstermesi canı sıkılınca şarkı aç demesi birçok rengi gösterip söylemesi herşeyi normalken hareketli olduğu için insanların yakıştırma yapması aklımızda soru işareti bırakıyor acaba mı diyoruz bizi aydınlatın

Betül ..
10 Ocak 2026 22:56
Genelde erkek çocukları çok hareketli olur derler.Muhtemelen sizin oğlunuz da enerjiyi tam atamıyor yada çok normal.Milletn dediklerine kulağınızı tıkayın.Gelişimi muhtemelen olduğundan da çok iyi ✅💞

Yonca C.
10 Ocak 2026 22:59
Bunu çevremdede görüyorum kız bebeklerin hareketiyle erkek bebeklerin hareketi aynı değil birde dört duvarın arasındalar aslında enerjiyi atamamalarıda çok normal kesinlikle kulaklarımı tıkamaya karar verdim teşekkürler😍

Betül ..
10 Ocak 2026 23:02
Kesinlikle her çocuk aynı değildir.Kendine has tavırları halleri vardır.Etraf hepsini aynı görüyor eksileri de bu zaten.Bende etraf çocuğumla ilgili yorum yada öneri karışma gibi konuşunca direk sinirleniyorum.Çocuğumuzu bizden başka kimse iyi tanıyamaz muhtemelen de böyle düşündüğüm için de etrafa karşı hassasiyetim çok fazla.

Yonca C.
10 Ocak 2026 23:04
O kadar haklısınız ki bu devrin anneleri daha dikkatli ve daha bilinçli dışarıdan yorum yapması işlerine geliyor veya can yakmayı bile isteye yapıyorlar

Betül ..
10 Ocak 2026 23:06
Kesinlikle…Moralinizi yüksek tutun ve etrafı boşverin…Çocuğunuzu sizden iyi kimse tanıyamaz 🌸🌹❤️