Anne Sütünü Isıtma

66 görüntüleme
D

Duygu B.

7 Ağustos 2025 07:56
Merhaba, anne sütünü buzluktan 1 gün önce çıkartıyorum, ertesi güne vereceğim için buzdolabına koyuyorum erimiş oluyor ısıtmak için buzdolabında eriyen sütü alıp biberona koyup sıcak su dolu kaba daldırıp 3-5 dk bekletiyorum daha 1 ay öncesinin sütü olmasına rağmen ısındığında koyu sarı tabaka üste çıkıyor ekşi bi koku oluyor ama taze sağdığım sütte böyle bir durum yok , kızıma da bunu verdiğimde içmek istemiyor ekşi bi koku oluyor bunun önüne nasıl geçebilirim veya daha sağlıklı nasıl ısıtabilirim işe dönmek zorundayım 1 hafta sonra ve eşim sütü ısıtırken de aynısı oldu cocuk aç kalsın istemiyorum ben işteyken
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 08:11
Ekşimsi koktuğuna şahit olmadım bende sağıp bırakıyordm. Dediğiniz gibi çözdürüp ısıtıyorduk. Bazen donmuş ısınmış sütü içmek istemiyordu kızımda. Isınınca sarı tabaka üste çıkması normal bzmde öyle oluyordu. Isındıktan snra hafif çalkalaynca özleşiyordu.
D

Duygu B.

7 Ağustos 2025 08:13
Çalkaladığım halde gitmiyor, fotoğraf koyma imkanım varmı bilmiyorum ya sarı sıvımsı bi tabaka oluyor işteyken de böyle olursa napacağız bilmiyorum içmiyor onu
G

Gülşah T.

7 Ağustos 2025 08:14
Isıttığınız su 40-50 dereceyi geçmemeli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir