Anne Sütüne Ek Mama.
72 görüntüleme
İ
İlayda
11 Ocak 2026 09:05
Merhabalar, sezaryen doğum yapacağım. Bebeğin sarılık olmaması için ilk 10 12 gün falan emzirirken yandan şırınga ile mama desteği de vermek istiyorum. Kaç ml ve kaç öğün vermeliyim? Süt artana kadar bu şekilde besleyen oldu mu?
İ
İrem E.
11 Ocak 2026 09:11
Daha doğum yapmadan bunları düşünüp de strese girmeyin bence 😊 doğumdan sonra doktorun kontrolünde ilerliyor her şey. Şimdiden şu kadar mama vereceğim vs diye planlamanın pek anlamı yok her şey akışta ilerliyor . Doğuma ve bebeğinize kavuşmaya odaklanın 😊
N
Nagihan
11 Ocak 2026 10:04
Mamayı hastanede gerekli görürlerse zaten verirler eğer bebek kilo kaybederse.Ben emzirmekte sorun yaşamıştım sütüm vardı ama bebek uyumaktan emmiyodu kilo verdi. Hemen mama verdiler bununla birlikte emzirme çalışmasına tabi devam ettim sütünüz zaten o emmeye başladıkça artacak ve daha çok gelecek merak etmeyin ilk başta gelen süt zaten kolostrum sütü size az bile görünse bebeğe fazla fazla yarayacak ve besleyecek bi süt o sütü mümkün olduğunca vermeniz zaten sarılık ihtimalini azaltacak bebeğin. Hastaneden sonra evde 2 saatte bir yeteri kadar emzirirseniz emin olun sarılık olmayacaktır. Oğlum hiç sarılık olmadı hastanede kilo vermesine rağmen.
İ
İlayda
11 Ocak 2026 10:36
Çok teşekkürler cevaplarınız için