Anne Sütü ve Mama Beraber Verme
228 görüntüleme
R
Rümeysa
29 Haziran 2026 21:40
Hem anne sütü hem mama nasıl gidiyorsunuz? Ben bir türlü yapamadım birinden biri olmuyor aç kalıyor gibi hissediyorum mamayı günde kaç cc ve kaç kere veriyorsunuz
B
Büşra ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 21:43
Bebeğiniz kaç aylık ?
R
Rümeysa
29 Haziran 2026 21:56
Bebeğiniz kaç aylık ?
E
Esra A.
29 Haziran 2026 22:10
Benim bebeğim 4 aylık.
Mama ve süt beraber gitti ama ağırlığı hep anne sütünden yana kullandım.
Önceden günde 5 kez mama verirdim yaklaşık 2 aydır da 3 kez veriyorum. Öğlen, öğleden sonra bir de yatmadan önce 105 cc olacak şekilde. Tabii ayına göre cc artıyor. Mesela 120 verdiğimde fazla oluyor kusuyor, 90 cc de az oluyor. Bizimki zamanla böyle bir şeye dönüştü.
Mama ve süt beraber gitti ama ağırlığı hep anne sütünden yana kullandım.
Önceden günde 5 kez mama verirdim yaklaşık 2 aydır da 3 kez veriyorum. Öğlen, öğleden sonra bir de yatmadan önce 105 cc olacak şekilde. Tabii ayına göre cc artıyor. Mesela 120 verdiğimde fazla oluyor kusuyor, 90 cc de az oluyor. Bizimki zamanla böyle bir şeye dönüştü.
M
Merve K.
29 Haziran 2026 22:36
Bende o şekilde veriyorum ama doktorun önerisiyle oluyor cc olayı. Kiloya göre hesaplıyor doktor bize. 3 saatte bir veriyorum bazen 4 saatte oluyor keyfi yerindeyse . Sütüde aslında mamadan önce emse daha iyi ama benim bebeğim mamadan sonra tam doymadığı için alıyor. Aralarda da teklif ediyorum meme o şekilde ilerliyor. Mamayı bence saatli yapın memeyide her zaman teklif edebilirsiniz
E
Esra G.
29 Haziran 2026 23:34
Benim bebeğim 4 ay 16 günlük günde bir veya iki kez mama veriyorum. Gece uyumadan önce emziyorum sonra 90cc mama içiyor. Gün içinde bazen 60cc veriyorum bazen hiç vermiyorum bebeğime göre değişiyor
H
Hilal ..
1 Temmuz 2026 19:01
Benim bebeğim 4 ay 16 günlük günde bir veya iki kez mama veriyorum. Gece uyumadan önce emziyorum sonra 90cc mama içiyor. Gün içinde bazen 60cc veriyorum bazen hiç vermiyorum bebeğime göre değişiyor
E
Esra G.
1 Temmuz 2026 20:18
90 veriyorum sonra tekrar emziriyorum güzel uyuyor ama gün içinde sanki bana da hep doymuyor gibi geliyor
Yükleniyor...