Anne Sütü ve Kilo

79 görüntüleme
N

Nur

12 Ocak 2026 14:26
Merhaba 1 haftadır sadece anne sütüveriyorum. O da bebeğim ne kilo almış ne de vermiş. Ebem sütve süt ürünlerini tüketme dedi. böyle bir durumla karşılaşan var mı ya da bilgisi olan
B

Burcu ..

12 Ocak 2026 15:52
Nur hanım bebeğiniz kaç aylık en son kilos nedir. Benimde kızım 25 günlükken sütüm çoktu yani öyle sanıyordum doyuyor sanıyordum ama fakat neden ağlıyor sürekli memeden inmiyor anlamamıştım gaz dedim belki ama kilosuna baktım almamış ilerleme yok önce doktor neden var mı diye tahlil yaptı temiz çıktı şükür ama sütüm yetersiz hem emzirmeye devam et mutlaka o ona en güzel ilaç ama mama takviyesi verdi kullandım 3 gün sonra kilo aldı tabi eğer sizin bebek mutlu ise kilo almadıysa bunu özellikle belirtin doktorunuza doyan bebek huzurludur
N

Nur

12 Ocak 2026 16:32
Bebeğim şu an 33 günlük. Ben ilk etapta silikon uctan verim alamayınca kilosu düşünce mama destekli gittim. Bir haftadır uçsuz emiyor. Kilosu aynı kalmış. Sütve süt ürünlerinden olabilir dedi ebemiz.
Afranur K.

Afranur K.

12 Ocak 2026 16:35
Nur hanım, emzirme danışmanından destek almanızı öneririm. Benzer haftalarda kilo kaybı yaşadık biz. Doktorumuza mama fikriyle giden benden kendisi önce hastanedeki emzirme danışmanına yönlendirdi. Hatalı yaptığım bir kaç şey ğzerinde düzeltme yaptıktan sonra bebeğimin takibini yaptık ve yeniden kilo alma dönemine girdik. Henüz yolun öok başı olduğu için denemekte fayda var bence.
Bir ürünü kesmek/tüketmek tüketmemek bence daha farklı bir kavram sizin durumunuz daha farklı. Desteği doğru uzmandan almak gerektiğini düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir